Roman naložio operaciju “Zora“!

Prodati Azara, Oskara i Matića za 200.000.000 evra i dovesti Ronalda! Gazda Plavaca želi da promeni izgled sadašnjeg Čelsija, a za kupovinu Portugalca iskoristiće uticaj prijatelja Žorža Mendeša, Kristijanovog agenta!

Fudbal 14.11.2015 | 12:40
Roman naložio operaciju “Zora“!

Roman Abramovič ne razmišlja mnogo o trenutnim problemima kluba, već sprema novi, revolucionarni projekat kako bi izmenio lik sadašnjeg Čelsija. A budućnost Plavaca je Kristijano Ronaldo, tvrdi španski As, list dobro upućen u dešavanja u madridskom Realu.

Trenutna situacija Portugalca je takva da ga želi i Pari Sen Žermen, ali ruski tajkun je već napravio strategiju za operaciju pod nazivom “Zora” i namerava da se dočepa Ronaldovog potpisa preko njegovog menadžera, a svog prijatelja Žorža Mendesa, koji mu je prethodnih sezona doveo trojicu svojih pulena Dijega Kostu, Falkaa i Felipea Luisa.

Abramovič je ubeđen da bi Kristijano podigrao Čelsi na viši nivo, bez obzira da li bi Murinjo još uvek sedeo na klupi, jer je jeasno da Portugalcu ta pozicija polako izmiče nakon očajne forme tima u Premijer ligi. Situacija je kritična, Čelsi je tek 16. na tabeli, a ruski tajkun želi da ponovo vrati stara dobra vremena iz 2012. kada je Čelsi sa Drogbom postao šampion Evrope u Minhenu.

Rus je spreman da plati Realu i 100.000.000 evra za dolazak Ronalda ako bude neophodno. Megaponuda je već napravljena, a preko nekih kanala Abramovič je već kontaktirao Florentina Pereza kako bi mu izneo svoje namere. Takođe, gazda Plavaca je spreman da odmah proda Edena Azara (želi ga Real), kao i Oskara i Nemanju Matića i da za njih trojicu uzme čak 200.000.000 evra koje bi uložio u dolazak Kristijana Ronalda.

Portugalac, čiji ugovor sa Madriđanima ističe 2018. godine, proteklih nedelja je slao poruke da razmišlja o promeni sredine u budućnosti, a na pitanje o povratku u Premijer ligu kratko je odgovorio “nikad se ne zna...”

Ronalda sigurno očekuje burna sezona, ponude će sigurno stizati kako se kraj prvenstva bude bližio, a jedini način na koji je mogao da okonča sve spekulacije bio je da sam kaže – ne. Ali ta izjava je izostala, pa u Madridu već spremaju teren za njegov odlazak, koji se valja iza brega.

Komentari / 0

Ostavite komentar