"Пукла тиква" у Партизану, Поповић одлази!

Катастрофални резултати ове сезоне довешће до промене на месту председника Фудбалског клуба Партизан, пишу медији.

Фудбал 12.11.2015 | 13:20
"Пукла тиква" у Партизану, Поповић одлази!

Зоран Поповић неће више бити председник ФК Партизан.

Уместо њега, у фотељу ће сести његов блиски сарадник, актуелни потпредседник Милорад Вучелић, пише Курир у броју од четвртка.

"Поповић броју последње дане на месту председника, будући да су му чланови Управног одбора окренули леђа и да траже његову смену", наводи овај лист и додаје:

"Заправо, њега већ дуже време наговарају да се сам повуче 'због приватних обавеза', а уколико не буду успели да га убеде, уследио би предлог за његову смену и инсистирање на заказивању Скупштине клуба. Против њега су чак и партнери СНС, ппчев од генералног директора Милоша Вазуре, па надаље".

Лист наводи да и даље није познато ко би наследио Поповића, али да је први пик Вучелић, недавно изабран и за председника ЈСД Партизан, а као друга опција помиње се такође Поповићев сарадник, потпредседник Војкан Недић.

Као најмање реална могућност наводи се и увођење трочлане комисије, која би водила клуб у наредном периоду.

"Тренутно је познато само да Вучелић жели да седне у председничку фотељу, али и да нису сви из УО сагласни са тим, јер сматрају да му је довољна функција потпредседника, као и првог човека ЈСД Партизан", наводи Курир и додаје да се Поповић месецима не меша у руковођење клубом, као и да је његова улога чисто протоколарна.

Курир подсећа да Поповић није испунио "предизборно" обећање од шест милиона евра инвестиција у Партизан, као и да је у децембру прошле године, по именовању на актуелну функцију, рекао да је ситуација у Хумској лоша, да се запосленима дугују плате, да је дуг нарастао на око 15 милиона и да ће се све то променити набоље.

"Ипак, 11 месеци од његовог избора финансијска слика је идентична као и приликом његовог доласка, с тим да Партизан за Црвеном звездом заостаје 21 бод, а свеобоухватна ситуација у клубу најлошија је у последњих десетак година", наводи аутор текста и наводи да ће нови спортски директор Ивица Илиев ускоро покушати да наговори бившег голмана и капитена Владимира Стојковића да се врати у Партизан, након што је популарни Стојке најавио разлаз са Макабијем из Хаифе ове зиме.

Коментари / 0

Оставите коментар