Суспензије Матићу и Коларову!

Ружне вести на авиону за Остраву. Немања Матић суспендован три утакмице, Коларов једну.

Фудбал 11.11.2015 | 21:20
Суспензије Матићу и Коларову!

Лоше вести из авиона за Остраву!

Нисмо ни кренули у квалификације за наредно велико првенство, Светско првенство у Русији 2018. године, а већ смо суочени са великим проблемима.

Дисциплинска комисија УЕФА казнила је Немању Матића са ТРИ, а Александра Коларова са једном утакмицом суспензије због црвених картона против репрезентације Португала.

Шта то значи?

То значи да ће Матић пропустити утакмице са Ирском, Молдавијом и Аустријом, и то све због ударања Португалца Андреа због фаула који је направио над њим.

Нешто боље је прошао Александар Коларов који је на истој утакмици искључен због вређања судије, а све се то догодило пошто га је селектор заменио због мање повреде. Он ће пропустити само "отварање" квалификација са Ирском.

Жалба је већ упућена.

"Жалили смо се и очекујемо да се бар Матићу ублажи казна са три на два меча, ипак је било реч о утакмици без резултатског значаја и надамо се да ће УЕФА имати разумевања", казао је Саво Милошевић.

Објаснио је и зашто је врло битно да се ова казна смањи.

"Матић нам је од изузетне важности за трећу утакмицу у наредном циклусу против Аустрије", рекао је Саво Милошевић на лету за Остраву, где се наша репрезентација састаје са Чешком.

Коментари / 0

Оставите коментар