Suspenzije Matiću i Kolarovu!

Ružne vesti na avionu za Ostravu. Nemanja Matić suspendovan tri utakmice, Kolarov jednu.

Fudbal 11.11.2015 | 21:20
Suspenzije Matiću i Kolarovu!

Loše vesti iz aviona za Ostravu!

Nismo ni krenuli u kvalifikacije za naredno veliko prvenstvo, Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a već smo suočeni sa velikim problemima.

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Nemanju Matića sa TRI, a Aleksandra Kolarova sa jednom utakmicom suspenzije zbog crvenih kartona protiv reprezentacije Portugala.

Šta to znači?

To znači da će Matić propustiti utakmice sa Irskom, Moldavijom i Austrijom, i to sve zbog udaranja Portugalca Andrea zbog faula koji je napravio nad njim.

Nešto bolje je prošao Aleksandar Kolarov koji je na istoj utakmici isključen zbog vređanja sudije, a sve se to dogodilo pošto ga je selektor zamenio zbog manje povrede. On će propustiti samo "otvaranje" kvalifikacija sa Irskom.

Žalba je već upućena.

"Žalili smo se i očekujemo da se bar Matiću ublaži kazna sa tri na dva meča, ipak je bilo reč o utakmici bez rezultatskog značaja i nadamo se da će UEFA imati razumevanja", kazao je Savo Milošević.

Objasnio je i zašto je vrlo bitno da se ova kazna smanji.

"Matić nam je od izuzetne važnosti za treću utakmicu u narednom ciklusu protiv Austrije", rekao je Savo Milošević na letu za Ostravu, gde se naša reprezentacija sastaje sa Češkom.

Komentari / 0

Ostavite komentar