Ма, какво вјенчање, одох ја на ЕУРО!

“Радио сам у фабрици, али ме шеф није волео. Имао сам 36 нерадних дана понедељком у једној години”, истакао је Џејми Варди.

Фудбал 16.11.2015 | 10:40
Ма, какво вјенчање, одох ја на ЕУРО!

Џејми Варди. Хит Премијер лиге. Дошао је у Лестер из Флитвуд Тауна за суму од 1.000.000 фунти. И постао гол машина. Погађао је мрежу противника у сваком од пет октобарских утакмица Лестера. Сјајни 28-годишњи нападач тренутно је водећи стрелац у Енглеској са 12 голова, а од пет октобарских два су била за победе Лестера у утакмицама против Кристал Паласа и ВБА.

Добре игре у Лестеру су га препоручиле селектору Роју Хоџсону, па је позван и у репрезентацију Енглеске за предстојеће пријатељске окршаје са Шпанијом и Француском. Сам позив био је довољан Вардију да помери венчање. Ниаме, оно је било заказано за прву недељу Европског првенства које почиње 10. јуна, али ће ипак бити одржано 25. маја.
“Чим сам добио први позив од селетора померио сам венчање. За сваки случај. И моја вереницца је била за то. Јесте да ће бити среда и мало је незгодно време за госте, али шта је ту је. Биће то недељу дана по завршетку сезоне”, истакао је Варди и показао да ништа не жели да препусти случају.

Варди се у разговору за Дејли Мејл присетио времена када је радио у фабрици за производњу карбонских влакана.
“Подизао сам велики терет, а то утиче на тело. Некада су полице биле много више од мене па сам морао да бацам терет увис. Није то лако поднети, стигне те умор. Једном мораш да кажеш- доста је. Ни шеф ме није волео. Једне године самимао 36 нерадних дана понедлејком”, рекао је Варди.

Занимљиво, Клаудио Ранијери му је једном приликом понудио слободан дан, али је овај то одбио. Не жели да пропусти ни један моменат шансе коју је добио.

 

Коментари / 0

Оставите коментар