Ma, kakvo vjenčanje, odoh ja na EURO!

“Radio sam u fabrici, ali me šef nije voleo. Imao sam 36 neradnih dana ponedeljkom u jednoj godini”, istakao je Džejmi Vardi.

Fudbal 16.11.2015 | 10:40
Ma, kakvo vjenčanje, odoh ja na EURO!

Džejmi Vardi. Hit Premijer lige. Došao je u Lester iz Flitvud Tauna za sumu od 1.000.000 funti. I postao gol mašina. Pogađao je mrežu protivnika u svakom od pet oktobarskih utakmica Lestera. Sjajni 28-godišnji napadač trenutno je vodeći strelac u Engleskoj sa 12 golova, a od pet oktobarskih dva su bila za pobede Lestera u utakmicama protiv Kristal Palasa i VBA.

Dobre igre u Lesteru su ga preporučile selektoru Roju Hodžsonu, pa je pozvan i u reprezentaciju Engleske za predstojeće prijateljske okršaje sa Španijom i Francuskom. Sam poziv bio je dovoljan Vardiju da pomeri venčanje. Niame, ono je bilo zakazano za prvu nedelju Evropskog prvenstva koje počinje 10. juna, ali će ipak biti održano 25. maja.
“Čim sam dobio prvi poziv od seletora pomerio sam venčanje. Za svaki slučaj. I moja verenicca je bila za to. Jeste da će biti sreda i malo je nezgodno vreme za goste, ali šta je tu je. Biće to nedelju dana po završetku sezone”, istakao je Vardi i pokazao da ništa ne želi da prepusti slučaju.

Vardi se u razgovoru za Dejli Mejl prisetio vremena kada je radio u fabrici za proizvodnju karbonskih vlakana.
“Podizao sam veliki teret, a to utiče na telo. Nekada su police bile mnogo više od mene pa sam morao da bacam teret uvis. Nije to lako podneti, stigne te umor. Jednom moraš da kažeš- dosta je. Ni šef me nije voleo. Jedne godine samimao 36 neradnih dana ponedlejkom”, rekao je Vardi.

Zanimljivo, Klaudio Ranijeri mu je jednom prilikom ponudio slobodan dan, ali je ovaj to odbio. Ne želi da propusti ni jedan momenat šanse koju je dobio.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar