Сад или никад! Новосађани, напуните коначно тај Карађорђе!

Ако је неко заслужио подршку онда су то ова деца...

Фудбал 13.11.2015 | 13:20
Сад или никад! Новосађани, напуните коначно тај Карађорђе!

Селектор младе репрезентације Србије Томислав Сивић позвао публику да дође у великом броју на стадион Карађорђе и подржи екипу против Италије у квалфикацијама за првенство Европе, истакавши да је због повреде неизвестан наступ Милоша Пантовића.

Играчи Србије до 21 године дочекују селекцију Италије у Новом Саду, после максималног учинка из три утакмице друге групе квалификација за шампионат у Пољској.

"Свесни смо наших вредности, одиграли смо три утакмице у групи и забележили исто толико победа, иако ривали нису били у рангу Италије и Словеније. Сасвим смо задовољни резултатима који су нам дали самопоуздање и веру", рекао је Сивић.

Селектор Орлића додао је да мечеви против Италије, а потом и Словеније, нису одлучујући, али би могли много тога да донесу.

"Наредни дуели нису одлучујући, али су веома важни у походу ка првенствуи", поручио је Сивић и додао да проблем екипи прави повреда дебитанта из минхенског Бајерна Пантовића.

"Он је на припреме дошао повређен и чинимо све да га оспособимо за дуел са Италијанима. То је велики хендикеп за нас, а оно што је сигурно је да ће бити спреман за утакмицу у Словенији. Од великог је значаја то што су са нама из А тима Рајковић и Милинковић-Савић".

Сивић је позвао публику да на стадион Карађорђе дође у великом броју и "погура" тим до великог тријумфа.

"Пуно би нам значило да дође доста публике, не сумњамо да ће стадион бити добро попуњен. Изузетно је важан тренутак", закључио је Сивић.

Репрезентација Србије игра против Италије у петак од 18.30 сати, док четири дана касније гостује Словенији у Копру.

Коментари / 0

Оставите коментар