Sad ili nikad! Novosađani, napunite konačno taj Karađorđe!

Ako je neko zaslužio podršku onda su to ova deca...

Fudbal 13.11.2015 | 13:20
Sad ili nikad! Novosađani, napunite konačno taj Karađorđe!

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić pozvao publiku da dođe u velikom broju na stadion Karađorđe i podrži ekipu protiv Italije u kvalfikacijama za prvenstvo Evrope, istakavši da je zbog povrede neizvestan nastup Miloša Pantovića.

Igrači Srbije do 21 godine dočekuju selekciju Italije u Novom Sadu, posle maksimalnog učinka iz tri utakmice druge grupe kvalifikacija za šampionat u Poljskoj.

"Svesni smo naših vrednosti, odigrali smo tri utakmice u grupi i zabeležili isto toliko pobeda, iako rivali nisu bili u rangu Italije i Slovenije. Sasvim smo zadovoljni rezultatima koji su nam dali samopouzdanje i veru", rekao je Sivić.

Selektor Orlića dodao je da mečevi protiv Italije, a potom i Slovenije, nisu odlučujući, ali bi mogli mnogo toga da donesu.

"Naredni dueli nisu odlučujući, ali su veoma važni u pohodu ka prvenstvui", poručio je Sivić i dodao da problem ekipi pravi povreda debitanta iz minhenskog Bajerna Pantovića.

"On je na pripreme došao povređen i činimo sve da ga osposobimo za duel sa Italijanima. To je veliki hendikep za nas, a ono što je sigurno je da će biti spreman za utakmicu u Sloveniji. Od velikog je značaja to što su sa nama iz A tima Rajković i Milinković-Savić".

Sivić je pozvao publiku da na stadion Karađorđe dođe u velikom broju i "pogura" tim do velikog trijumfa.

"Puno bi nam značilo da dođe dosta publike, ne sumnjamo da će stadion biti dobro popunjen. Izuzetno je važan trenutak", zaključio je Sivić.

Reprezentacija Srbije igra protiv Italije u petak od 18.30 sati, dok četiri dana kasnije gostuje Sloveniji u Kopru.

Komentari / 0

Ostavite komentar