Видео - Ноле о имитацијама: Осјетио погледе у свлачионици!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић открио је у ком тренутку је одлучио да престане са имитацијама колега из света тениса.

Тенис 15.11.2015 | 20:20
Видео - Ноле о имитацијама: Осјетио погледе у свлачионици!

Ђоковић је у ранијој фази каријере био познат по честим имитацијама врхунских тенисера, али њих нема у последњих неколико година.

Новак је у разговору за ЦНН истакао да је осетио одређене погледе ривала у свлачионици и да му је то био знак да престане.

„Осетио сам одређене ’испитивачке’ погледе у свлачионици. Осетио сам да је то крај и да је време да станем јер нисам желео да угрозим однос и поштовање које имам са играчима у свлачионици, посебно против врхунских ривала. То нисам радио да бих их исмевао, већ само да бих људе насмејао и то сам чинио од своје пете-шесте године“, рекао је Ђоковић.

Србин је много пута током каријере наглашавао да имитацијама не жели никога да увреди већ само да забави публику, али су му одређени тенисери ипак замерали.

„Драго ми је да су многи људи то перципирали на исправан начин јер је то био циљ – да се шалимо. Стигао сам до тренутка када са рекао: ’Ок, сада је доста. Мораш престати да будеш кловн и да почнеш да играш тенис’. И даље то некада радим на тренинзима, ако је тренутак прави, али морам да будем опрезан да никога не увредим“, додао је Новак.

Коментари / 0

Оставите коментар