Video - Nole o imitacijama: Osjetio poglede u svlačionici!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otkrio je u kom trenutku je odlučio da prestane sa imitacijama kolega iz sveta tenisa.

Tenis 15.11.2015 | 20:20
Video - Nole o imitacijama: Osjetio poglede u svlačionici!

Đoković je u ranijoj fazi karijere bio poznat po čestim imitacijama vrhunskih tenisera, ali njih nema u poslednjih nekoliko godina.

Novak je u razgovoru za CNN istakao da je osetio određene poglede rivala u svlačionici i da mu je to bio znak da prestane.

„Osetio sam određene ’ispitivačke’ poglede u svlačionici. Osetio sam da je to kraj i da je vreme da stanem jer nisam želeo da ugrozim odnos i poštovanje koje imam sa igračima u svlačionici, posebno protiv vrhunskih rivala. To nisam radio da bih ih ismevao, već samo da bih ljude nasmejao i to sam činio od svoje pete-šeste godine“, rekao je Đoković.

Srbin je mnogo puta tokom karijere naglašavao da imitacijama ne želi nikoga da uvredi već samo da zabavi publiku, ali su mu određeni teniseri ipak zamerali.

„Drago mi je da su mnogi ljudi to percipirali na ispravan način jer je to bio cilj – da se šalimo. Stigao sam do trenutka kada sa rekao: ’Ok, sada je dosta. Moraš prestati da budeš klovn i da počneš da igraš tenis’. I dalje to nekada radim na treninzima, ako je trenutak pravi, ali moram da budem oprezan da nikoga ne uvredim“, dodao je Novak.

Komentari / 0

Ostavite komentar