Видео: Меси ипак спреман за ''Ел класико''?!

Барселонин лекарски тим чини све како би најбољег играча оспособио да заигра на дербију свих дербија следеће суботе у Мадриду.

Фудбал 12.11.2015 | 14:00
Видео: Меси ипак спреман за ''Ел класико''?!

Лионел Меси, важан шраф Барселоне, ван терена је од краја септембра када је зарадио неугодну повреду на мечу против Лас Палмаса. Он је оштетио лигамент колена, због чега је најављено да ће паузирати око осам недеља, односно до децембра.

Упркос причама да Аргентинац неће бити спреман за дерби свих дербија против Реала, лекарски тим Барселоне чини све како би Меси заиграо следеће суботе на Сантјаго Бернабеу.

Водећи шпански спортски медији преносе да се Меси вратио тренинзима првог тима, да је већ почео лагано да трчкара и да помало ради с лоптом, што може бити добар знак.

Погледајте...

Упркос његовом изостанку, Барси добро иде и у Примери и у Лиги шампиона.

У домаћем шампионату воде са 27 бодова, три више у односу на највећег ривала, Реал Мадрид, док у најелитнијем европском такмичењу такође заузимају убедљиво прво место у групи Е са 10 освојених бодова из четири меча.

Тренер Барсе Луис Енрике је после последњег убедљивог тријумфа над екипом БАТЕ Борисов у Лиги шампиона (3:0) изјавио да је евидентно да Меси много недостаје екипи, али да се Каталонци сјајно сналазе и без њега.

"Имамо одличне резултате и играмо веома добро, али је јасно да нам Меси увек много фали. Упркос томе показали смо да имамо друга решења", истакао је Луис Енрике.

Стратег Барселоне и даље је загонентан по питању тога да ли ће Меси заузети макар место на клупи следеће суботе на Ел класику, а званично се нико по том питању није огласио ни са Ноу Кампа.

Очекује се да ће информације о томе да ли ће Аргентинац бити спреман за меч у Мадриду бити познате у неколико наредних дана, када званично лекарски тим, у договору са Луисом Енрикеом, донесе коначну одлуку.

Меч Реал Мадрид - Барселона, у 12. колу Примере, заказан је за суботу 21. новембар од 18.15 часова на Сантјаго Бернабеу.

Коментари / 0

Оставите коментар