Потврђено: Лалатовић је нови тренер Војводине!

Досадашњи тренер Борца из Чачка Ненад Лалатовић нови је шеф стручног штаба Војводине, потврдио је председник новосадског суперлигаша Зоран Шћепановић.

Фудбал 11.11.2015 | 11:20
Потврђено: Лалатовић је нови тренер Војводине!

"Договорили смо се веома брзо и коректно. Нашем новом стручњаку познати су услови, као и задаци, он је све прихватио и у среду има први тренинг са екипом, док ће медијска промоција уследити у петак, 13. новембра", казао је Шћепановић за 'Вечерње Новости'.

"Циљ је јасан, да идемо у плеј оф и изборимо место на табели које води у квалификације за Лигу Европе и да у такмичењу за пехар Купа Србије догурамо што даље, па и до самог финала", поручио је председник Војводине, наводећи да је са 37-годишњим тренером договорена сарадња до краја сезоне.

Лалатовић, који је у досадашњој тренерској каријери водио још Срем, Напредак, Вождовац, Пролетер и Црвену звезду, остварио је велики успех са чачанским Борцем, тренутно другопласираним тимом на табели Суперлиге Србије.

Он је у уторак у изјави Тањугу навео да је играчима Борца требало до 22. октобра да се исплате једна плата и две премије и да тај договор није испоштован, због чега је одлучио да напусти клуб.

Такође је додао да се одрекао новчане надокнаде будући да је са Чачанима имао уговор до децембра.

Коментари / 0

Оставите коментар