Potvrđeno: Lalatović je novi trener Vojvodine!

Dosadašnji trener Borca iz Čačka Nenad Lalatović novi je šef stručnog štaba Vojvodine, potvrdio je predsednik novosadskog superligaša Zoran Šćepanović.

Fudbal 11.11.2015 | 11:20
Potvrđeno: Lalatović je novi trener Vojvodine!

"Dogovorili smo se veoma brzo i korektno. Našem novom stručnjaku poznati su uslovi, kao i zadaci, on je sve prihvatio i u sredu ima prvi trening sa ekipom, dok će medijska promocija uslediti u petak, 13. novembra", kazao je Šćepanović za 'Večernje Novosti'.

"Cilj je jasan, da idemo u plej of i izborimo mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope i da u takmičenju za pehar Kupa Srbije doguramo što dalje, pa i do samog finala", poručio je predsednik Vojvodine, navodeći da je sa 37-godišnjim trenerom dogovorena saradnja do kraja sezone.

Lalatović, koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio još Srem, Napredak, Voždovac, Proleter i Crvenu zvezdu, ostvario je veliki uspeh sa čačanskim Borcem, trenutno drugoplasiranim timom na tabeli Superlige Srbije.

On je u utorak u izjavi Tanjugu naveo da je igračima Borca trebalo do 22. oktobra da se isplate jedna plata i dve premije i da taj dogovor nije ispoštovan, zbog čega je odlučio da napusti klub.

Takođe je dodao da se odrekao novčane nadoknade budući da je sa Čačanima imao ugovor do decembra.

Komentari / 0

Ostavite komentar