Шпанци признали: Пробали смо да ''украдемо'' Месија...!

Понуда је била на столу, али Аргентинац није желео ни да чује!

Фудбал 15.11.2015 | 11:20
Шпанци признали: Пробали смо да ''украдемо'' Месија...!

Можете ли да замислите Лионела Месија у дресу репрезентације Шпаније? Е, управо је то могло да се догоди! Селектор Фурије Висенте дел Боске признао је да је у прошлости постојала идеја да Шпанци покушају да украду Аргентини једног од најбољих фудбалера света. И није се све завршило на идеји, Шпанија је покушала да натурализује нападача Барселоне, али он није желео ни да чује за непристојн у понуду.

Да подсетимо, Меси је у Каталонију дошао још као 13-годишњак, сви у услови да заигра за национални тим Шпаније су постојали, но међутим...
"Такви покушаји су феномен коме не можемо да окренемо леђа и да се претварамо да не постоји. Да, било је покушаја да приволимо Месија да игра за нас. Остао је непоколобљив у жељи да игра искључиво за своју земљу", изјавио је Де Боске за Гардијан.

А да је прихватио позив Шпанаца Месију би се можда у овом тренутку говорило као о једном од најбољих фудбалера свих времена. Тачно је, неко ће рећи да он то јесте без обзира на то што никада ништа није освојио са репрезентацијом, али са Светским купом и Европским првенством, које је Фурија у међувремену узела, тешко да би ико могао да му оспори ту чињеницу.

Овако...

Коментари / 0

Оставите коментар