Španci priznali: Probali smo da ''ukrademo'' Mesija...!

Ponuda je bila na stolu, ali Argentinac nije želeo ni da čuje!

Fudbal 15.11.2015 | 11:20
Španci priznali: Probali smo da ''ukrademo'' Mesija...!

Možete li da zamislite Lionela Mesija u dresu reprezentacije Španije? E, upravo je to moglo da se dogodi! Selektor Furije Visente del Boske priznao je da je u prošlosti postojala ideja da Španci pokušaju da ukradu Argentini jednog od najboljih fudbalera sveta. I nije se sve završilo na ideji, Španija je pokušala da naturalizuje napadača Barselone, ali on nije želeo ni da čuje za nepristojn u ponudu.

Da podsetimo, Mesi je u Kataloniju došao još kao 13-godišnjak, svi u uslovi da zaigra za nacionalni tim Španije su postojali, no međutim...
"Takvi pokušaji su fenomen kome ne možemo da okrenemo leđa i da se pretvaramo da ne postoji. Da, bilo je pokušaja da privolimo Mesija da igra za nas. Ostao je nepokolobljiv u želji da igra isključivo za svoju zemlju", izjavio je De Boske za Gardijan.

A da je prihvatio poziv Španaca Mesiju bi se možda u ovom trenutku govorilo kao o jednom od najboljih fudbalera svih vremena. Tačno je, neko će reći da on to jeste bez obzira na to što nikada ništa nije osvojio sa reprezentacijom, ali sa Svetskim kupom i Evropskim prvenstvom, koje je Furija u međuvremenu uzela, teško da bi iko mogao da mu ospori tu činjenicu.

Ovako...

Komentari / 0

Ostavite komentar