"Морална" Кустурица и "блудни" Карађорђевић

“Ћерка режисера Емира Кустурице није могла да пређе преко принчевих експлицитних фотографија на којима се он и његов брат Петар ИИИ бахате, додирују жене за груди, симулирају секс и позирају с оружјем.”

Забава 10.11.2015 | 22:55
"Морална" Кустурица и "блудни" Карађорђевић

Ово су натписи који су последњих неколико дана преплавили домаће електронске медије и штампу, стављајући у први план Дуњу Кустурицу у улогу жртве, а карактеришући младог Карађорђевића као развратника.

Иако је Бели двор одбио да коментарише читаву аферу, пријатељи породице Карађорђевић и донедавног пара тврде да Дуња никако не може бити жртва, јер је уживала у статусу потенцијалне принцезе, као и одласцима на битне догађеје, гдје су је често упоређивали са војвоткињом од Кембриџа- Кејт Мидлтон, али и са баком принца кнегињом Маријом. Пријатељи Карађорђевића, осудили су овакве натпиусе, наводећи да је толико лажи изречено, као и да је тзв.”саблажњавање”, над принчевим “блудним” фотографијама, само тужни покушај младе Кустурице да буде у центру пажње и да добије тренутак славе.

Блиски пријатељи краљевске породице се питају, као то да је Дуња сада одједном одлучила да раскине са Карађорђевићем, када је много раније видјела ове фотографије , које су настале прије четири године?, Откуд баш сада са се толико потресла? Они напомињу да је младој Дуњи пријало стално појављивање у близини краљевске породице, на битним догађајима, прилажући и снимке и фотографије на којима се види како Дуња ужива на свечаностима и скуповима у част породице Карађорђевић.

Цијела Србија је упознала госпођицу Дуњу када су је медији представљали као снајку Карадјордјевица, као српску Кејт Мидлтон, као двојницу принцезе Марије Карадјордјевиц, гдје је била тада да се "згрози" на сликама Александра, питају се пријатељи.

Када је толико морална, како јој у крајњем случају није сметало да она сама фотографисе Александра у кади на Мећавнику, у врло приватном тренутку док се купао и да зна да Александар поставља ту слику на интернет,
и да јос поставља локацију Мећавник?. Каква је то демагогија?

И на крају питају се пријатељи: Ко је уопште Дуња Кустурица? Зашто је уопште битна госпођица?

И какав Париз? Одакле информација да она живи у Паризу и да је то била веза на даљину? Дјевојка већ годинама живи на Врачару, и она и Александар су стално у Београду. Излазе сваки викенд у град, заједно, највише на сплав
20/44.

"Медији су писали, и прозивали принчеве чиме се они баве , и од чега живе. А од чега та млада дама Дуња живи, и циме се она бави? Ради за татин фестивал, ето од чега. Које су јој квалификације за то ? - Тата! Она је драмтург, тако је представљена у медијима, а ста је она извините написала? Који филм, коју драмску представу, нешто?

И зашто се не постави питање како држава Србија, конкретно Министарство културе ,финансира већ годинама једну полу-приватну манифестацију? Да ли знате колико се годисње издаваја за фестивал Кустендорф? 250.000 еура! Што би значило да за протеклих 9 година, колико фестивал постоји, је издвојено 2.250.000 еура. А колико дуго не ради Народни музеј? 13 година, а Музеј савремене умјетности? 8 година? Па да ли је стварно тај фестивал Кустендорф битнији од ових институција?! Зашто медији не пишу о томе?" - стоји у писму пријатеља породице Карађорђевић.

БН

Коментари / 31

Оставите коментар
Name

Ана

10.11.2015 12:39

Браво Карађорђевићи и пријатељи Карађорђевића. Свака написана ријеч је на мјесту. Принцеза од Мећавника није била никако за династију Карађорђевића. Не знам ни ко узе њеног оца у Крунски савјет и то је велика грешка.Поређење Дуњешке са принцезом Маријом у најмању руку је непримјерено. А што се тиче хајке медија на краљевску породицу није чудо кад Кустурица има већи утицај на медије од саме династије. Када су медији величали Дуњу представљајући је као будућу принцезу и снаху Карађорђевића ја сам се перманентно негативно оглашавала и послије таквих коментара и чланици и коментари су се склоњали са дневног реда дотичних новина које су писале о томе. Хвала пријатељима породице Карађорђевић што су се огласили и зауставили сатанизовање принчева и малициозне нападе на краљевску породицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

10.11.2015 13:27

Дуња је платила цијену славе због своје пријатељске везе са Домом Карађорђевића. Карађорђевићи због политички промашаја својих претка у прошлости, посебно Краља Југославије Александра Карађорђевића нису омиљени међу СРБима. Зато не треба никога чудити што је СРБска јавност пажљиво пратила приватни живот млади Карађорђевића. Нису то СРБи чинили злонамерно него су они негдје у потсвијести душе своје ипак прижељкивали да се млади Карађорђевићи ожене СРБкињама и тако да Дом Карађорђевића заиста постане СРБска Краљевска Породица без туђе крви у себи. Ово је зато велика животна школа како Дуњи тако исто и Дому Карађорђевића. СРБи памте и праштају јер СРБи су Православни хришћани и људи али ничије грехе не заборављају!

Name

Добронамјерни

10.11.2015 13:51

Препустимо фамилију Карађорђевића историји, нека их нека тамо бораве, тамо им је и мјесто. У анонимност нека потону. Заслужили су мир и спокој. И заборав.

Name

Х

10.11.2015 13:52

Краљевска породица која је давно напустила свој народ и кад су потросили паре онда опет назад у Србију тразити ста се мозе уцацити да се покупи и опет у бијели свијет у провод ал ето то јр српство

Name

ре Ана

10.11.2015 14:08

Љубоморна си.

Name

мики

10.11.2015 18:10

Да ниси ти мозда та?

Name

Драган

10.11.2015 12:49

Дечко, отараси се тог габора и тражи нешто прикладније за себе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

10.11.2015 13:00

Браво за коментар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

10.11.2015 13:18

А ста су момци урадили? Сликали се са орузјем ? И ја сам кад сам имао 20. Орузје је је наса традиција. Боље са пистољем него да се љуби са другом у уста. Хватали дјевојке за груди ? Мозес замислити,а код нас све цуре јадне и постене па је сва треца вијест Северина. Срби плаците са Дајаном а насе пљујте тако треба, то је Србија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан станковиц

10.11.2015 14:02

Срамота за Карадјордјевице! Не заслузују они све те привилегије. Понасају се као простаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Марковиц

10.11.2015 14:09

Не разумем текст сад пљујемо по цјелој породици Кустурица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

10.11.2015 14:33

Ово није пљување него прица о дјевојци која је усла у високо друство,њеном моралу,знању какав је млади принц,познавању његових особина,давној спознаји свих "спорних" фотографија,од којих је и лицно неке направила,а данас се прави да ниста није знала и оградјује се од истог!? У питању је МОРАЛ како и сам наслов казе!?

Name

исти обоје

10.11.2015 15:25

Јадан ти је наш будући краљ кад му муслиманска принцеза треба да роди Српске краљеве Карађорђевиће.Опште познато је да је то кћерка,,ЕМИРА КУСТУРИЦЕ КОЈИ ЈЕ ДАЉЕ СИН ОД ОЦА МУРАТА КУСТУРИЦЕ И МАЈКЕ СЕНКЕ НУМАНКАДИЋ,,апсолутно муслиманска породица која је прешла,,вратила се-то му дође исто,, на Православље па је она понела Српско име и сад таква треба да роди нама Српске краљеве.Нисам националиста уопште и заиста немам ништа против брака између Срба и било којих припадника других народа али за Бога милога па принцеза би бар требала да буде ако не чиста Српкиња а оно бар Православка са чистим бар три кољена уназад Православним родовником јер то је особа која треба да роди будућег Српскога Православнога Краља, па неће ваљда особа чија је Муслиманка лоза да нам краља роди, зар вас није срамота уопште Карађорђевићи да се јављате срам вас било да сте били бар мало Срби ви је не бисте као такву ни примили на двор и представљали као вјереницу синову а зна се да када принц на двор доведе будућу снаху да је то обавеза да исту и ожени.Да се само надовежем ово је примјер да је ДУЊА, намерно пишем великим словима из поштованаја јер је много боља особа од наших несретника и да јесте достојна да буде свакако принцеза. Па зашто да она мора баш нама Србима да роди будућега краља кога ће љуљати дедови Александар и Емир а прадедови Мурат и Петар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

10.11.2015 15:49

Ти си СРБендо обична сировина. Због таквих СРБа безвјерника који непоштује никог осим свога џепа СРБи муслимани и немогу сада да се врате у своју Свету вјеру Православну, вјеру Прађедовску, вјеру Светосавску. Хвала Богу што Стефан не обраћа пажњу на мишљење таквих "СРБа" јер и мени као СРБину по своме рођењу, по своме оцу и мајци и нашој Светој Вјери СВЕТОСАВСКОЈ се такви "СРБи" гаде а камо ли Костурицу. Он је својим примјером показао и доказао да је бољи СРБин: Православац и Светосавца од многи други СРБа који знају само попут паса на звијезде да лају. Шта можемо? И такви попут тебе су дио нашег сада ојађеног СРБства!

Name

Србин-Михајлу

10.11.2015 20:58

Изгледа да ти незнаш историју и никад је нећеш ни знати.Знаш ли и један део одметнутог дела Српског племена које се Српству вратило од Душановог царства до данас.Незнаш. Само по неког авантуристу ко Кустурицу.Од свих Муслимана вратио се ,,ром-емир исламске вероисповести да тебе учи Српству,,Православљу и ти си поносит јер је већи Србин од нас свих,, по чему.Направио је град на Дрини у Зворнику није по стилу градње Православног Византијског стила него из турскога стила и доба касабу. Само још бисту Бајазита да стави и да доведе анадолске курве из харема и ето нас у далекој османлијској прошлости и све то смо ми Срби Републике Српске својим парама платили.Направио је мокру гору а шта је то, неколико кубика дасака и ругло од колиба. Воза људе ћиром шарганском осмицом у 21 веку кад људи лете ма Марс.Нама узима подстицаје за туризам кога нема и кога је довео за задњих 20 година из света, никога значајнога кога нисмо узалуд платили.По чему се прославио, по циганским филмовима и по томе што је био редитељ који је вратио се у Хришћанство, нека хвала богу.Он је теби узор то значи да ти као Србин ниси никакав Србин, опрости али ја сам своју крв пролио за Републику Српку а крв су ми пролили управо његови Срби исламске вјере и не пада ми на памет да ми они буду узор а не хвала ипак ћу ја да мене Патријарх Српске Православне цркве учи Српству макар оно било и погрешно а не Емир-Никола као тебе.

Name

бјанка

11.11.2015 12:48

Оставите се глупости јер постоје тврдње , а неки то и дубље познају да су Крађорђевићи од Албанских племена. Ето вам интернета те важите колико би то могло бити тачно. Зашто је битно ко је ко уколилико је неко исправан морално, а о томе би се могло дуже.

Name

Ана

12.11.2015 21:57

Бјанка, те инсинуације да су Карађорђевићи Албанци су малициозне и измишљене, а Ви се за њих качите. Очигледно да је Вама познавање историје слабија страна. И све да су потомци Абанац ти Албанци су били правослаци. Прочачакајте мало Ви по интернету и видите ко је Албанац Скендер Бег, или ћу Вам ја цитирати Његоша: Скендер бег је срца Обилића, ал умрије тужним изгнаником.

Name

Јов србину

10.10.2017 11:11

Али појма немас и лупетас.Процесљај мало који су се све муслимани вратили православним српским коренима.На пример Меса Селимовиц,Исмет Мујазиновиц,Мустафа Голубиц,.....Кустурица је урадио много висе за Србе и српство одпородиљском на пример прадеде овог младог Карадјордјевица,а који се звао Александар И унесрецитељ Срба.

Name

Посматрач

10.11.2015 15:35

Који је паразитски олош ти карађорђевићи види се са следеће слике. То све треба доживотно протјерати из Србије, Тито је био у право што је те штеточине најурио и изабранио паразтима повратак. Та гамад никад ништа у жвиоти није радила, само је живјела од пара и злата које је отела од народа и у Другом светском рату изнијела у емиграцију. Срам вас било Карађорђевићи. хттп://www.магазин-таблоид.цом/цасопис/индеx.пхп?ид=10&бр=349

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

10.11.2015 18:37

Ау посматрачу, Карађорђевићи паразитска олош! Потомци Његошевог Праха оца Србије, потомци Ослободиоца, Ујединитеља. Оних који су том Вашем Титу створили претпоставку за оно због чега ће им отети круну и отјерати их у дугогодишње изгнанство. А као Кустурице прегаоци, који зулумћаре по српским земљама, са српске грбаче скупљају харач, граде по српским земљама харач градове, живећи на државним јаслама, наплаћујући дебело своје конвертитство. Кад су тако невини, зашто су трчали у Крунски савјет, зашто су трчали да се ороде са династијом, што нису изабрали неке честите анонимусе? Кад ћемо ми Срби једном прогледати да нас свака сића не превеслава и преводи жедне преко воде? Ако ми као народ не знамо, династије добро знају како да се ријеше нежељених веза и бракова који би могли да доведу и до абдикације престолонасљедника. "Нек се овај вијек горди над свијема вијековима, он ће ера бити страшна људскијема кољенима"...

Name

Бл

10.11.2015 16:09

Похлепна на бабу Немању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Бања Лука

10.11.2015 16:55

Велики поздрав и подршка за српску краљевску породицу и дом Карађорђевића. Хвала милостивом Господу што су и дан данас живи, поред све голготе и страдања која су прошли у 20. вијеку. Краљ је божји представник на земљи и Србија ће једног дана поново бити Краљевина Србија. П.С. овима што нападају Карађорђевиће и оптужују их за којекакве комунистичке лажи, савјетујем да прочитају ко је нпр био Јосип Броз, а ко Уљанов Лењин. Први је био ванбрачни син бечких банкара Ротшилда са блиском везама са Ватиканом, а други такође Јевреј који је 1917. са блиндираним возом дошао из Швајцарске у Санкт Петерсбург да сруши православну царевину...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

10.11.2015 17:08

Република Србија је по Уставу Република па као таква није монархија. Та краљевска лоза се доказала бјекством у покварену Енглеску за вријеме Другог свјетског рата и позивом Краља Петра ИИ године 1944 да сви Срби да скину "издајнички печат" са себе да се приклоне зликовцу Јосипу Брозу. То им Срби никад неће опростити без обзира што је Краљ Петар насјео (или био уцијењен или купљен) на манипулације зликовца Винстона Черчила. Због свега тога ту породицу не треба узимати толико озбиљно као што мисле називима "престолонасљедници Србије" јер Србија хоће и мора да остане Република. Ја сам потомак борца ЈБуО и с тиме се поносим, али се стидим поступака Српског краља Петра ИИ Карађорђевића и његове издаје свога министра Војног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Француз

10.11.2015 17:19

Недај бозе да се Срби слозе и да сву ту багру која их јаси протјера моткама ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

"елита"

10.11.2015 17:44

Тотално небитни ликови "лебилезовићи"принчеви" Карађорђевић и "принцеза"Кустурица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

10.11.2015 18:19

Ова Дуња изгледа као баба куку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

10.11.2015 23:03

Ре, на шта и на кога љубоморна? Зар зато што знам да се код Срба принчеви не жене поданицама, јер их сматрају сестрама. Да ти не објашњавам да бих ја принца могла родити, ако си мислио да сам љубоморна на Дуњу. Ако си мислио на Крунски савјет ти и коментатор испод тебе, опет нисам љубоморна, али и даље сматрам да једном Рому није мјесто у Крунском савјету ма како он познат, популаран и богат био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниђе везе

11.11.2015 16:58

Дегутантно је коментарисање Дуње на овакав начин, а то је само зато што је Кустуричина кћер. Дјевојка никад ничим није компромитована и уопште се не појављује превише у јавности а могла би, с обзиром на то ко јој је отац. Како бисте коментарисалли да је са принцом у вези нека Станија или Ајфонка? То би већ било прихватљивије јер оне немају везе са мрским вам Кустурицом. Типична српска посла -чопоративно дизање хајке . Одједном су Карађорђевићи у праву иако их мрзите, јер критикују Дуњу а она је Кустина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

12.11.2015 08:16

Па да, дегутантно је коментарисати Кустуричину кћерку, а кад су се медији обрушли на принчеве и краљевску породицу, тада вам није сметало. А сад ми реците на кога сте мислили када се коментарисали да су Карађорђевићи омражени.Омражени су код историјски необразованих, национално неосвијештених и неокомуниста.

Name

Селенић

12.11.2015 11:52

Мени је Дуња изузетно лијепа.Нека префињеност и интелигенција зраче из ње.По мени је превише добра за Карађорђевиће,који су,реално- прохујали са вихором.Нека се задовоље старлетама,неинелигентних и сирових лица,јер за боље и нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

12.11.2015 13:11

Па шта је тражила у филму прохујало с вихором када је за њу филм дом за вјешање