"Moralna" Kusturica i "bludni" Karađorđević

“Ćerka režisera Emira Kusturice nije mogla da pređe preko prinčevih eksplicitnih fotografija na kojima se on i njegov brat Petar III bahate, dodiruju žene za grudi, simuliraju seks i poziraju s oružjem.”

Zabava 10.11.2015 | 22:55
"Moralna" Kusturica i "bludni" Karađorđević

Ovo su natpisi koji su poslednjih nekoliko dana preplavili domaće elektronske medije i štampu, stavljajući u prvi plan Dunju Кusturicu u ulogu žrtve, a karakterišući mladog Karađorđevića kao razvratnika.

Iako je Beli dvor odbio da komentariše čitavu aferu, prijatelji porodice Karađorđević i donedavnog para tvrde da Dunja nikako ne može biti žrtva, jer je uživala u statusu potencijalne princeze, kao i odlascima na bitne događeje, gdje su je često upoređivali sa vojvotkinjom od Kembridža- Kejt Midlton, ali i sa bakom princa kneginjom Marijom. Prijatelji Karađorđevića, osudili su ovakve natpiuse, navodeći da je toliko laži izrečeno, kao i da je tzv.”sablažnjavanje”, nad prinčevim “bludnim” fotografijama, samo tužni pokušaj mlade Kusturice da bude u centru pažnje i da dobije trenutak slave.

Bliski prijatelji kraljevske porodice se pitaju, kao to da je Dunja sada odjednom odlučila da raskine sa Karađorđevićem, kada je mnogo ranije vidjela ove fotografije , koje su nastale prije četiri godine?, Otkud baš sada sa se toliko potresla? Oni napominju da je mladoj Dunji prijalo stalno pojavljivanje u blizini kraljevske porodice, na bitnim događajima, prilažući i snimke i fotografije na kojima se vidi kako Dunja uživa na svečanostima i skupovima u čast porodice Karađorđević.

Cijela Srbija je upoznala gospođicu Dunju kada su je mediji predstavljali kao snajku Karadjordjevica, kao srpsku Kejt Midlton, kao dvojnicu princeze Marije Karadjordjevic, gdje je bila tada da se "zgrozi" na slikama Aleksandra, pitaju se prijatelji.

Kada je toliko moralna, kako joj u krajnjem slučaju nije smetalo da ona sama fotografise Aleksandra u kadi na Mećavniku, u vrlo privatnom trenutku dok se kupao i da zna da Aleksandar postavlja tu sliku na internet,
i da jos postavlja lokaciju Mećavnik?. Kakva je to demagogija?

I na kraju pitaju se prijatelji: Ko je uopšte Dunja Kusturica? Zašto je uopšte bitna gospođica?

I kakav Pariz? Odakle informacija da ona živi u Parizu i da je to bila veza na daljinu? Djevojka već godinama živi na Vračaru, i ona i Aleksandar su stalno u Beogradu. Izlaze svaki vikend u grad, zajedno, najviše na splav
20/44.

"Mediji su pisali, i prozivali prinčeve čime se oni bave , i od čega žive. A od čega ta mlada dama Dunja živi, i cime se ona bavi? Radi za tatin festival, eto od čega. Koje su joj kvalifikacije za to ? - Tata! Ona je dramturg, tako je predstavljena u medijima, a sta je ona izvinite napisala? Koji film, koju dramsku predstavu, nešto?

I zašto se ne postavi pitanje kako država Srbija, konkretno Ministarstvo kulture ,finansira već godinama jednu polu-privatnu manifestaciju? Da li znate koliko se godisnje izdavaja za festival Kustendorf? 250.000 eura! Što bi značilo da za proteklih 9 godina, koliko festival postoji, je izdvojeno 2.250.000 eura. A koliko dugo ne radi Narodni muzej? 13 godina, a Muzej savremene umjetnosti? 8 godina? Pa da li je stvarno taj festival Kustendorf bitniji od ovih institucija?! Zašto mediji ne pišu o tome?" - stoji u pismu prijatelja porodice Karađorđević.

BN

Komentari / 31

Ostavite komentar
Name

Ana

10.11.2015 12:39

Bravo Karađorđevići i prijatelji Karađorđevića. Svaka napisana riječ je na mjestu. Princeza od Mećavnika nije bila nikako za dinastiju Karađorđevića. Ne znam ni ko uze njenog oca u Krunski savjet i to je velika greška.Poređenje Dunješke sa princezom Marijom u najmanju ruku je neprimjereno. A što se tiče hajke medija na kraljevsku porodicu nije čudo kad Kusturica ima veći uticaj na medije od same dinastije. Kada su mediji veličali Dunju predstavljajući je kao buduću princezu i snahu Karađorđevića ja sam se permanentno negativno oglašavala i poslije takvih komentara i članici i komentari su se sklonjali sa dnevnog reda dotičnih novina koje su pisale o tome. Hvala prijateljima porodice Karađorđević što su se oglasili i zaustavili satanizovanje prinčeva i maliciozne napade na kraljevsku porodicu.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

10.11.2015 13:27

Дуња је платила цијену славе због своје пријатељске везе са Домом Карађорђевића. Карађорђевићи због политички промашаја својих претка у прошлости, посебно Краља Југославије Александра Карађорђевића нису омиљени међу СРБима. Зато не треба никога чудити што је СРБска јавност пажљиво пратила приватни живот млади Карађорђевића. Нису то СРБи чинили злонамерно него су они негдје у потсвијести душе своје ипак прижељкивали да се млади Карађорђевићи ожене СРБкињама и тако да Дом Карађорђевића заиста постане СРБска Краљевска Породица без туђе крви у себи. Ово је зато велика животна школа како Дуњи тако исто и Дому Карађорђевића. СРБи памте и праштају јер СРБи су Православни хришћани и људи али ничије грехе не заборављају!

Name

Dobronamjerni

10.11.2015 13:51

Prepustimo familiju Karađorđevića istoriji, neka ih neka tamo borave, tamo im je i mjesto. U anonimnost neka potonu. Zaslužili su mir i spokoj. I zaborav.

Name

H

10.11.2015 13:52

Kraljevska porodica koja je davno napustila svoj narod i kad su potrosili pare onda opet nazad u Srbiju traziti sta se moze ucaciti da se pokupi i opet u bijeli svijet u provod al eto to jr srpstvo

Name

re Ana

10.11.2015 14:08

Ljubomorna si.

Name

miki

10.11.2015 18:10

Da nisi ti mozda ta?

Name

Dragan

10.11.2015 12:49

Dečko, otarasi se tog gabora i traži nešto prikladnije za sebe.

ODGOVORITE
Name

Boki

10.11.2015 13:00

Bravo za komentar.

ODGOVORITE
Name

Igor

10.11.2015 13:18

A sta su momci uradili? Slikali se sa oruzjem ? I ja sam kad sam imao 20. Oruzje je je nasa tradicija. Bolje sa pistoljem nego da se ljubi sa drugom u usta. Hvatali djevojke za grudi ? Mozes zamisliti,a kod nas sve cure jadne i postene pa je sva treca vijest Severina. Srbi placite sa Dajanom a nase pljujte tako treba, to je Srbija.

ODGOVORITE
Name

goran stankovic

10.11.2015 14:02

Sramota za Karadjordjevice! Ne zasluzuju oni sve te privilegije. Ponasaju se kao prostaci.

ODGOVORITE
Name

Marko Markovic

10.11.2015 14:09

Ne razumem tekst sad pljujemo po cjeloj porodici Kusturica

ODGOVORITE
Name

Milos

10.11.2015 14:33

Ovo nije pljuvanje nego prica o djevojci koja je usla u visoko drustvo,njenom moralu,znanju kakav je mladi princ,poznavanju njegovih osobina,davnoj spoznaji svih "spornih" fotografija,od kojih je i licno neke napravila,a danas se pravi da nista nije znala i ogradjuje se od istog!? U pitanju je MORAL kako i sam naslov kaze!?

Name

isti oboje

10.11.2015 15:25

Jadan ti je naš budući kralj kad mu muslimanska princeza treba da rodi Srpske kraljeve Karađorđeviće.Opšte poznato je da je to kćerka,,EMIRA KUSTURICE KOJI JE DALJE SIN OD OCA MURATA KUSTURICE I MAJKE SENKE NUMANKADIĆ,,apsolutno muslimanska porodica koja je prešla,,vratila se-to mu dođe isto,, na Pravoslavlje pa je ona ponela Srpsko ime i sad takva treba da rodi nama Srpske kraljeve.Nisam nacionalista uopšte i zaista nemam ništa protiv braka između Srba i bilo kojih pripadnika drugih naroda ali za Boga miloga pa princeza bi bar trebala da bude ako ne čista Srpkinja a ono bar Pravoslavka sa čistim bar tri koljena unazad Pravoslavnim rodovnikom jer to je osoba koja treba da rodi budućeg Srpskoga Pravoslavnoga Kralja, pa neće valjda osoba čija je Muslimanka loza da nam kralja rodi, zar vas nije sramota uopšte Karađorđevići da se javljate sram vas bilo da ste bili bar malo Srbi vi je ne biste kao takvu ni primili na dvor i predstavljali kao vjerenicu sinovu a zna se da kada princ na dvor dovede buduću snahu da je to obaveza da istu i oženi.Da se samo nadovežem ovo je primjer da je DUNJA, namerno pišem velikim slovima iz poštovanaja jer je mnogo bolja osoba od naših nesretnika i da jeste dostojna da bude svakako princeza. Pa zašto da ona mora baš nama Srbima da rodi budućega kralja koga će ljuljati dedovi Aleksandar i Emir a pradedovi Murat i Petar.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

10.11.2015 15:49

Ти си СРБендо обична сировина. Због таквих СРБа безвјерника који непоштује никог осим свога џепа СРБи муслимани и немогу сада да се врате у своју Свету вјеру Православну, вјеру Прађедовску, вјеру Светосавску. Хвала Богу што Стефан не обраћа пажњу на мишљење таквих "СРБа" јер и мени као СРБину по своме рођењу, по своме оцу и мајци и нашој Светој Вјери СВЕТОСАВСКОЈ се такви "СРБи" гаде а камо ли Костурицу. Он је својим примјером показао и доказао да је бољи СРБин: Православац и Светосавца од многи други СРБа који знају само попут паса на звијезде да лају. Шта можемо? И такви попут тебе су дио нашег сада ојађеног СРБства!

Name

Srbin-Mihajlu

10.11.2015 20:58

Izgleda da ti neznaš istoriju i nikad je nećeš ni znati.Znaš li i jedan deo odmetnutog dela Srpskog plemena koje se Srpstvu vratilo od Dušanovog carstva do danas.Neznaš. Samo po nekog avanturistu ko Kusturicu.Od svih Muslimana vratio se ,,rom-emir islamske veroispovesti da tebe uči Srpstvu,,Pravoslavlju i ti si ponosit jer je veći Srbin od nas svih,, po čemu.Napravio je grad na Drini u Zvorniku nije po stilu gradnje Pravoslavnog Vizantijskog stila nego iz turskoga stila i doba kasabu. Samo još bistu Bajazita da stavi i da dovede anadolske kurve iz harema i eto nas u dalekoj osmanlijskoj prošlosti i sve to smo mi Srbi Republike Srpske svojim parama platili.Napravio je mokru goru a šta je to, nekoliko kubika dasaka i ruglo od koliba. Voza ljude ćirom šarganskom osmicom u 21 veku kad ljudi lete ma Mars.Nama uzima podsticaje za turizam koga nema i koga je doveo za zadnjih 20 godina iz sveta, nikoga značajnoga koga nismo uzalud platili.Po čemu se proslavio, po ciganskim filmovima i po tome što je bio reditelj koji je vratio se u Hrišćanstvo, neka hvala bogu.On je tebi uzor to znači da ti kao Srbin nisi nikakav Srbin, oprosti ali ja sam svoju krv prolio za Republiku Srpku a krv su mi prolili upravo njegovi Srbi islamske vjere i ne pada mi na pamet da mi oni budu uzor a ne hvala ipak ću ja da mene Patrijarh Srpske Pravoslavne crkve uči Srpstvu makar ono bilo i pogrešno a ne Emir-Nikola kao tebe.

Name

bjanka

11.11.2015 12:48

Ostavite se gluposti jer postoje tvrdnje , a neki to i dublje poznaju da su Krađorđevići od Albanskih plemena. Eto vam interneta te važite koliko bi to moglo biti tačno. Zašto je bitno ko je ko ukoliliko je neko ispravan moralno, a o tome bi se moglo duže.

Name

Ana

12.11.2015 21:57

Bjanka, te insinuacije da su Karađorđevići Albanci su maliciozne i izmišljene, a Vi se za njih kačite. Očigledno da je Vama poznavanje istorije slabija strana. I sve da su potomci Abanac ti Albanci su bili pravoslaci. Pročačakajte malo Vi po internetu i vidite ko je Albanac Skender Beg, ili ću Vam ja citirati Njegoša: Skender beg je srca Obilića, al umrije tužnim izgnanikom.

Name

Jov srbinu

10.10.2017 11:11

Ali pojma nemas i lupetas.Procesljaj malo koji su se sve muslimani vratili pravoslavnim srpskim korenima.Na primer Mesa Selimovic,Ismet Mujazinovic,Mustafa Golubic,.....Kusturica je uradio mnogo vise za Srbe i srpstvo odporodiljskom na primer pradede ovog mladog Karadjordjevica,a koji se zvao Aleksandar I unesrecitelj Srba.

Name

Posmatrač

10.11.2015 15:35

Koji je parazitski ološ ti karađorđevići vidi se sa sledeće slike. To sve treba doživotno protjerati iz Srbije, Tito je bio u pravo što je te štetočine najurio i izabranio paraztima povratak. Ta gamad nikad ništa u žvioti nije radila, samo je živjela od para i zlata koje je otela od naroda i u Drugom svetskom ratu iznijela u emigraciju. Sram vas bilo Кarađorđevići. http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=10&br=349

ODGOVORITE
Name

Ана

10.11.2015 18:37

Ау посматрачу, Карађорђевићи паразитска олош! Потомци Његошевог Праха оца Србије, потомци Ослободиоца, Ујединитеља. Оних који су том Вашем Титу створили претпоставку за оно због чега ће им отети круну и отјерати их у дугогодишње изгнанство. А као Кустурице прегаоци, који зулумћаре по српским земљама, са српске грбаче скупљају харач, граде по српским земљама харач градове, живећи на државним јаслама, наплаћујући дебело своје конвертитство. Кад су тако невини, зашто су трчали у Крунски савјет, зашто су трчали да се ороде са династијом, што нису изабрали неке честите анонимусе? Кад ћемо ми Срби једном прогледати да нас свака сића не превеслава и преводи жедне преко воде? Ако ми као народ не знамо, династије добро знају како да се ријеше нежељених веза и бракова који би могли да доведу и до абдикације престолонасљедника. "Нек се овај вијек горди над свијема вијековима, он ће ера бити страшна људскијема кољенима"...

Name

Bl

10.11.2015 16:09

Pohlepna na babu Nemanju.

ODGOVORITE
Name

Владо Бања Лука

10.11.2015 16:55

Велики поздрав и подршка за српску краљевску породицу и дом Карађорђевића. Хвала милостивом Господу што су и дан данас живи, поред све голготе и страдања која су прошли у 20. вијеку. Краљ је божји представник на земљи и Србија ће једног дана поново бити Краљевина Србија. P.S. овима што нападају Карађорђевиће и оптужују их за којекакве комунистичке лажи, савјетујем да прочитају ко је нпр био Јосип Броз, а ко Уљанов Лењин. Први је био ванбрачни син бечких банкара Ротшилда са блиском везама са Ватиканом, а други такође Јевреј који је 1917. са блиндираним возом дошао из Швајцарске у Санкт Петерсбург да сруши православну царевину...

ODGOVORITE
Name

Ранко75

10.11.2015 17:08

Република Србија је по Уставу Република па као таква није монархија. Та краљевска лоза се доказала бјекством у покварену Енглеску за вријеме Другог свјетског рата и позивом Краља Петра II године 1944 да сви Срби да скину "издајнички печат" са себе да се приклоне зликовцу Јосипу Брозу. То им Срби никад неће опростити без обзира што је Краљ Петар насјео (или био уцијењен или купљен) на манипулације зликовца Винстона Черчила. Због свега тога ту породицу не треба узимати толико озбиљно као што мисле називима "престолонасљедници Србије" јер Србија хоће и мора да остане Република. Ја сам потомак борца ЈБуО и с тиме се поносим, али се стидим поступака Српског краља Петра II Карађорђевића и његове издаје свога министра Војног.

ODGOVORITE
Name

Francuz

10.11.2015 17:19

Nedaj boze da se Srbi sloze i da svu tu bagru koja ih jasi protjera motkama ...

ODGOVORITE
Name

"elita"

10.11.2015 17:44

Totalno nebitni likovi "lebilezovići"prinčevi" Karađorđević i "princeza"Kusturica.

ODGOVORITE
Name

Md

10.11.2015 18:19

Ova Dunja izgleda kao baba kuku

ODGOVORITE
Name

Ана

10.11.2015 23:03

Ре, на шта и на кога љубоморна? Зар зато што знам да се код Срба принчеви не жене поданицама, јер их сматрају сестрама. Да ти не објашњавам да бих ја принца могла родити, ако си мислио да сам љубоморна на Дуњу. Ако си мислио на Крунски савјет ти и коментатор испод тебе, опет нисам љубоморна, али и даље сматрам да једном Рому није мјесто у Крунском савјету ма како он познат, популаран и богат био.

ODGOVORITE
Name

Niđe veze

11.11.2015 16:58

Degutantno je komentarisanje Dunje na ovakav način, a to je samo zato što je Kusturičina kćer. Djevojka nikad ničim nije kompromitovana i uopšte se ne pojavljuje previše u javnosti a mogla bi, s obzirom na to ko joj je otac. Kako biste komentarisalli da je sa princom u vezi neka Stanija ili Ajfonka? To bi već bilo prihvatljivije jer one nemaju veze sa mrskim vam Kusturicom. Tipična srpska posla -čoporativno dizanje hajke . Odjednom su Karađorđevići u pravu iako ih mrzite, jer kritikuju Dunju a ona je Kustina.

ODGOVORITE
Name

Ana

12.11.2015 08:16

Па да, дегутантно је коментарисати Кустуричину кћерку, а кад су се медији обрушли на принчеве и краљевску породицу, тада вам није сметало. А сад ми реците на кога сте мислили када се коментарисали да су Карађорђевићи омражени.Омражени су код историјски необразованих, национално неосвијештених и неокомуниста.

Name

Selenić

12.11.2015 11:52

Meni je Dunja izuzetno lijepa.Neka prefinjenost i inteligencija zrače iz nje.Po meni je previše dobra za Karađorđeviće,koji su,realno- prohujali sa vihorom.Neka se zadovolje starletama,neineligentnih i sirovih lica,jer za bolje i nisu.

ODGOVORITE
Name

Darko

12.11.2015 13:11

Pa šta je tražila u filmu prohujalo s vihorom kada je za nju film dom za vješanje