Роналдо и Мендеш нису усагласили одговоре!

"Све је могуће", рекао је синоћ Роналдо о повратку у Јунајтед, док је његов менаџер на истом месту изјавио: "Он воли Јунајтед, али ће завршити каријеру у Реалу".

Фудбал 11.11.2015 | 10:00
Роналдо и Мендеш нису усагласили одговоре!

Премијера. Гала.

У Лондону је синоћ приказан филм о Кристијану Роналду, који је сниман годинама, а на црвеном тепиху појавиле су се бројне познате личности, не само из света спорта и фудбала.

Међу њима, поред двојице бивших Роналдових тренера, сера Алекса Фергусона и Жозеа Муриња, био је и његов менаџер и пријатељ, моћни Жорже Мендеш.

Новинарима са Острва није промакло да Португалца питају о томе да ли ће се Роналдо, којем и не иде баш ове сезоне у Реалу, од када је дошао Рафаел Бенитез, вратити у Манчестер јунајтед. Или бар Енглеску...

"Кристијано воли Манчестер јунајтед и Премијер лигу, али воли и Реал Мадрид. Он ће завршити каријеру као играч Реала и тада ће 'окачити копаче о клин'", рекао је Мендеш, који је у исто време и Мурињов менаџер, па није изостало ни питање о понору Челсија и могућем отказу за његовог такође пријатеља.

"Жозе је најбољи тренер данашњице и одговориће на прави начин, он зна шта ради", рекао је Мендеш, искључујући могућност да дође до разлаза између Челсија и Муриња.

Сам Роналдо, такође упитан о могућности повратка у Јунајтед, употребио је стандардну флоскулу да је он играч Реала, да има уговор на још две године и да је после тога све могуће, а идентичан одговор дао је и на питање да ли би у будућности поново радио са Мурињом.

"Што да не?", питао је и поново се оградио:

"Али, ја сам играч Реала".

Можемо само да приметимо да Роналдо и Мендеш нису баш усагласили своје одговоре.

Коментари / 0

Оставите коментар