Ronaldo i Mendeš nisu usaglasili odgovore!

"Sve je moguće", rekao je sinoć Ronaldo o povratku u Junajted, dok je njegov menadžer na istom mestu izjavio: "On voli Junajted, ali će završiti karijeru u Realu".

Fudbal 11.11.2015 | 10:00
Ronaldo i Mendeš nisu usaglasili odgovore!

Premijera. Gala.

U Londonu je sinoć prikazan film o Kristijanu Ronaldu, koji je sniman godinama, a na crvenom tepihu pojavile su se brojne poznate ličnosti, ne samo iz sveta sporta i fudbala.

Među njima, pored dvojice bivših Ronaldovih trenera, sera Aleksa Fergusona i Žozea Murinja, bio je i njegov menadžer i prijatelj, moćni Žorže Mendeš.

Novinarima sa Ostrva nije promaklo da Portugalca pitaju o tome da li će se Ronaldo, kojem i ne ide baš ove sezone u Realu, od kada je došao Rafael Benitez, vratiti u Mančester junajted. Ili bar Englesku...

"Kristijano voli Mančester junajted i Premijer ligu, ali voli i Real Madrid. On će završiti karijeru kao igrač Reala i tada će 'okačiti kopače o klin'", rekao je Mendeš, koji je u isto vreme i Murinjov menadžer, pa nije izostalo ni pitanje o ponoru Čelsija i mogućem otkazu za njegovog takođe prijatelja.

"Žoze je najbolji trener današnjice i odgovoriće na pravi način, on zna šta radi", rekao je Mendeš, isključujući mogućnost da dođe do razlaza između Čelsija i Murinja.

Sam Ronaldo, takođe upitan o mogućnosti povratka u Junajted, upotrebio je standardnu floskulu da je on igrač Reala, da ima ugovor na još dve godine i da je posle toga sve moguće, a identičan odgovor dao je i na pitanje da li bi u budućnosti ponovo radio sa Murinjom.

"Što da ne?", pitao je i ponovo se ogradio:

"Ali, ja sam igrač Reala".

Možemo samo da primetimo da Ronaldo i Mendeš nisu baš usaglasili svoje odgovore.

Komentari / 0

Ostavite komentar