Тукли се кошаркаш Мемфиса и тренер Њујорка!

Да, и то је могуће. И то на забави, у кући. Наводно због жене...

Кошарка 10.11.2015 | 15:40
Тукли се кошаркаш Мемфиса и тренер Њујорка!

Кошаркаш Мемфиса Мет Барнс рекао је да му се не свиђа како се тренер Њујорка Дерек Фишер понашао након њихове свађе и физичког обрачуна прошлог месеца у Лос Анђелесу.

"Ми смо двојица одраслих мушкараца и требало је да то решимо као одрасли мушкарци, али он је хтео да отрчи и да позове полицију и каже све управи НБА", рекао је Барнс за "ЛА Тајмс".

Амерички медији пренели су да су се њих двојица потукли прошлог месеца током забаве у кући Барнсове бивше жене. Комесар Лиге Адам Силвер рекао је да лига истражује случај, али да се не зна када ће завршити истрагу и изрећи могуће казне.

Фишер углавном није желео да прича о инциденту, али је казао да је разговарао с председником Никса Филом Џексоном.

Барнс је медијима рекао да је до инцидента дошло када је прошлог месеца добио поруке од свог сина да се нешто дешава, тако да се одвезао до куће своје бивше супруге Глорије Гован. Ситуација се погоршала када је дошао тамо, али он није хтео да каже шта се тачно дешавало.

Локална полиција навела је да је реаговала на лицу места, али да никакве тужбе нису поднете.

Барнс и Фишер били су саиграчи у Лејкерсима од 2010. до 2012. године. Противнички навијачи често су провоцирали Барнса ове сезоне скандирањем Фишеровог имена.

 

Коментари / 0

Оставите коментар