Tukli se košarkaš Memfisa i trener Njujorka!

Da, i to je moguće. I to na zabavi, u kući. Navodno zbog žene...

Košarka 10.11.2015 | 15:40
Tukli se košarkaš Memfisa i trener Njujorka!

Košarkaš Memfisa Met Barns rekao je da mu se ne sviđa kako se trener Njujorka Derek Fišer ponašao nakon njihove svađe i fizičkog obračuna prošlog meseca u Los Anđelesu.

"Mi smo dvojica odraslih muškaraca i trebalo je da to rešimo kao odrasli muškarci, ali on je hteo da otrči i da pozove policiju i kaže sve upravi NBA", rekao je Barns za "LA Tajms".

Američki mediji preneli su da su se njih dvojica potukli prošlog meseca tokom zabave u kući Barnsove bivše žene. Komesar Lige Adam Silver rekao je da liga istražuje slučaj, ali da se ne zna kada će završiti istragu i izreći moguće kazne.

Fišer uglavnom nije želeo da priča o incidentu, ali je kazao da je razgovarao s predsednikom Niksa Filom Džeksonom.

Barns je medijima rekao da je do incidenta došlo kada je prošlog meseca dobio poruke od svog sina da se nešto dešava, tako da se odvezao do kuće svoje bivše supruge Glorije Govan. Situacija se pogoršala kada je došao tamo, ali on nije hteo da kaže šta se tačno dešavalo.

Lokalna policija navela je da je reagovala na licu mesta, ali da nikakve tužbe nisu podnete.

Barns i Fišer bili su saigrači u Lejkersima od 2010. do 2012. godine. Protivnički navijači često su provocirali Barnsa ove sezone skandiranjem Fišerovog imena.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar