Обама сада има налог на Фејсбуку

Амерички председник Барак Обама отворио је лични налог на Фејсбуку, а страница је у прва три сата од активирања имала 200.000 "лајкова".

Свијет 10.11.2015 | 08:40
Обама сада има налог на Фејсбуку

Ово је још један потез Беле куће у настојању да шири своје поруке преко друштвених мрежа, пренела је агенција АФП.

Француска агенција наводи да Обама одавно већ има налог на Твитеру, као и да је политичку камапању водио преко Фејсбука.

Ипак, циљ овог налога је да се Обама прикаже "као обичан момак".

У "поздравном" видео посту, Обама посетиоцима показује двориште Беле куће, наводећи да често види лисице и друге, како се изразио, створове.

Обама је искористио прилику и да пошаље поруку о климатским променама, уочи самита у Паризу крајем месеца.

"Здраво, Фејсбук! Коначно имам лични налог. Надам се да ћете на ово гледати као на место где можете озбиљно разговарати о најважнијим питањима са којима се наша земља суочава, као место где директно од мене можете чути неке ствари и делити сопствена размишљана и приче", навео је Обама у поздравној поруци.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Богоје

10.11.2015 08:19

Где год се Обама окрене, Путин це га доцекати својом здравом и постеном политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

10.11.2015 13:12

Хехе, какви очајнички потези предсједника једне од најутицајнијих држава на свијету. Није се баш убио од броја лајкова. Путин је озбиљан предсједник и ни под тачком разно неби ово себи допустио. Могу замислити колико би он имао лајкова да су упусти у ову смијурију што Обама ради. Био би то још један тежак пораз.

ОДГОВОРИТЕ