Obama sada ima nalog na Fejsbuku

Američki predsednik Barak Obama otvorio je lični nalog na Fejsbuku, a stranica je u prva tri sata od aktiviranja imala 200.000 "lajkova".

Svijet 10.11.2015 | 08:40
Obama sada ima nalog na Fejsbuku

Ovo je još jedan potez Bele kuće u nastojanju da širi svoje poruke preko društvenih mreža, prenela je agencija AFP.

Francuska agencija navodi da Obama odavno već ima nalog na Tviteru, kao i da je političku kamapanju vodio preko Fejsbuka.

Ipak, cilj ovog naloga je da se Obama prikaže "kao običan momak".

U "pozdravnom" video postu, Obama posetiocima pokazuje dvorište Bele kuće, navodeći da često vidi lisice i druge, kako se izrazio, stvorove.

Obama je iskoristio priliku i da pošalje poruku o klimatskim promenama, uoči samita u Parizu krajem meseca.

"Zdravo, Fejsbuk! Konačno imam lični nalog. Nadam se da ćete na ovo gledati kao na mesto gde možete ozbiljno razgovarati o najvažnijim pitanjima sa kojima se naša zemlja suočava, kao mesto gde direktno od mene možete čuti neke stvari i deliti sopstvena razmišljana i priče", naveo je Obama u pozdravnoj poruci.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bogoje

10.11.2015 08:19

Gde god se Obama okrene, Putin ce ga docekati svojom zdravom i postenom politikom.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

10.11.2015 13:12

Hehe, kakvi očajnički potezi predsjednika jedne od najuticajnijih država na svijetu. Nije se baš ubio od broja lajkova. Putin je ozbiljan predsjednik i ni pod tačkom razno nebi ovo sebi dopustio. Mogu zamisliti koliko bi on imao lajkova da su upusti u ovu smijuriju što Obama radi. Bio bi to još jedan težak poraz.

ODGOVORITE