Селектор Ирске: Не смијемо пасти у Зеници!

Мартин О'Нил пред двомеч баража за ЕУРО 2016 истиче да Ирска не смије изгубити све шансе у првој утакмици.

Фудбал 10.11.2015 | 22:00
Селектор Ирске: Не смијемо пасти у Зеници!

Селектор Ирске рекао је да је врло важно да његова екипа и након утакмице против репрезентације БИХ, у Зеници, и даље има шансе да се пласира на ЕУРО.

"Након побједе против селекције Њемачке моји играчи осјећају да могу постићи добар резултат и у овој утакмици. Ипак, немојте да се заваравате, утакмице са БиХ ће бити тешке. Али нико и не очекује да ће само онако прошетати кроз утакмице баража", рекао је О'Нил.

Иначе, селекција Републике Ирске је у квалификацијама у Групи Д побиједила репрезентацију Њемачке на домаћем терену са 1:0.

Селектор Ирске сматра да фудбалска селекција његове земље заслужује да буде на Европском првенству у Француској након добрих игара у квалификацијама.

"Налазимо се у овој позицији и не желимо лако остати без шансе да се пласирамо. Заслужили смо да будемо тамо, посебно због резултата које смо постигли против Њемачке", казао је О'Неилл.

Прву утакмицу баража за одлазак на ЕУРО 2016 против Ирске селекција БиХ игра у Зеници 13. новембра, а три дана касније се игра реванш меч у Даблину.

Коментари / 0

Оставите коментар