Урнебесне Бајкове анегдоте...!

Мало се спавало, а много пило...Где год да је Бобан Бајковић присутан, ту је забава загарантована. Бивши голман Црвене звезде испричао је неколико анегдота из каријере.

Фудбал 16.11.2015 | 08:00
Урнебесне Бајкове анегдоте...!

Популарни Бајко се придружио "Вибер" чету портала "Редстарбелграде", на опште одушевљење Милана Бишевца, Вујадина Савића, Марко Перовића, Кадуа и осталих звездаша који су већ у групи.

Посебно су Савић и Бишевац били инспирисани да га подсете на бројне занимљиве ситуације.

Бајковић је прво открио да је, док је бранио за Смедерево у сезони 2006/2007, спавао сам сат или два уочи меча са Партизаном у Купу Србије. Посустао је тек у надоканди времена када му је лопта завршила у мрежи.

"Ми на припремама у Турској, дошла нова управа на челу са Лукићем и замолили они Бајка да спава на време, да се храни здраво, јер треба да буде први голман. Он их послушао и трећи дан је имао 40 температуру. Кад је пробао воће, организам му је доживео шок", написао је Савић.

То је само Бајовићу евоцирало успомене, па је написао како је слупао скоро сва кола која имао, а посебно је била упечатљива једна преписка.

"Дошао човек да проба ауто у шест ујутру, а ја се враћао из кафане. Он на зелено, ја на црвено и директно у њега. Кажем му 'Где си нашао у шест ујутру да пробаш кола, да те нисам ја ударио, ударио би те неко други на следећем семафору. Заврши се то, склоним ја ауто са пута, а остане ми таблица насред улице. Боље да сам ауто оставио, а таблице понео, али голман је голман", нашалио се Бајковић и на свој рачун и додао.

"Ништа страшно није било после. Само се мало више попило", описао је бивши голман Звезде сцену од пре седам година и одушевио Савића и Бишевца, али и остале у групи.

Бајко је додао и да ће бити "дружити" само када му се дете не игра са телефоном.

Коментари / 0

Оставите коментар