Urnebesne Bajkove anegdote...!

Malo se spavalo, a mnogo pilo...Gde god da je Boban Bajković prisutan, tu je zabava zagarantovana. Bivši golman Crvene zvezde ispričao je nekoliko anegdota iz karijere.

Fudbal 16.11.2015 | 08:00
Urnebesne Bajkove anegdote...!

Popularni Bajko se pridružio "Viber" četu portala "Redstarbelgrade", na opšte oduševljenje Milana Biševca, Vujadina Savića, Marko Perovića, Kadua i ostalih zvezdaša koji su već u grupi.

Posebno su Savić i Biševac bili inspirisani da ga podsete na brojne zanimljive situacije.

Bajković je prvo otkrio da je, dok je branio za Smederevo u sezoni 2006/2007, spavao sam sat ili dva uoči meča sa Partizanom u Kupu Srbije. Posustao je tek u nadokandi vremena kada mu je lopta završila u mreži.

"Mi na pripremama u Turskoj, došla nova uprava na čelu sa Lukićem i zamolili oni Bajka da spava na vreme, da se hrani zdravo, jer treba da bude prvi golman. On ih poslušao i treći dan je imao 40 temperaturu. Kad je probao voće, organizam mu je doživeo šok", napisao je Savić.

To je samo Bajoviću evociralo uspomene, pa je napisao kako je slupao skoro sva kola koja imao, a posebno je bila upečatljiva jedna prepiska.

"Došao čovek da proba auto u šest ujutru, a ja se vraćao iz kafane. On na zeleno, ja na crveno i direktno u njega. Kažem mu 'Gde si našao u šest ujutru da probaš kola, da te nisam ja udario, udario bi te neko drugi na sledećem semaforu. Završi se to, sklonim ja auto sa puta, a ostane mi tablica nasred ulice. Bolje da sam auto ostavio, a tablice poneo, ali golman je golman", našalio se Bajković i na svoj račun i dodao.

"Ništa strašno nije bilo posle. Samo se malo više popilo", opisao je bivši golman Zvezde scenu od pre sedam godina i oduševio Savića i Biševca, ali i ostale u grupi.

Bajko je dodao i da će biti "družiti" samo kada mu se dete ne igra sa telefonom.

Komentari / 0

Ostavite komentar