Звезда у потрази за бољим од себе, иде - у Бугарску!

Док трају мечеви репрезентација, непоражени лидер Суперлиге потражиће бољег од себе у комшилуку.

Фудбал 10.11.2015 | 14:40
Звезда у потрази за бољим од себе, иде - у Бугарску!

После 17 утакмица у Суперлиги, Црвена звезда и даље нема пораз.

Има само два ремија, јулска.

Стога, у клубу су одлучили да пробају да пронађу правог такмаца у комшилуку. Тренер Миодраг Божовић повешће окрњени састав на меч са Лудогорецом у Бугарској. Термин – субота, 14. новембар, 15 часова.

"На списку путника неће се наћи Дамир Кахриман, Марко Петковић и Александар Катаи, као ни Лука Јовић, Вукашин Јовановић, Марко Грујић и Срђан Плавшић због обавеза у репрезентативним селекцијама", пише на сајту црвено-белих.

"А репрезентацију 13. новембра у Острави очекује пријатељска утакмица против Чешке, док млада репрезентација Србије истог дана на стадиону 'Карађорђе' у Новом Саду против Италије игра квалификациони меч за пласман на Европско првенство. Такође, Владимир Јововић ће наступити са селекцију Црне Горе".

С обзиром на то да ће се повређени Петар Орландић тренинзима екипе придружити наредне недеље, у Бугарску ће путовати и омладинци - голман Александар Станковић и везиста Лука Аџић, као и кадет Лука Илић.

На списку се налазе:

Голмани: Немања Супић, Александар Станковић.

Одбрамбени играчи: Александар Луковић, Саво Павићевић, Мамаду Мбођ, Милош Цветковић, Душан Анђелковић, Зоран Рендулић, Луис Ибањез.

Играчи средине терена: Саша Стојановић, Идан Веред, Бруно Матос, Немања Ахчин, Мичел Доналд, Михаило Ристић, Ненад Гаврић, Славољуб Срнић, Лука Аџић, Лука Илић.

Нападачи: Хуго Виеира, Предраг Сикимић.

Фудбалери Црвене звезде у Београд се враћају у суботу након утакмице.

Коментари / 0

Оставите коментар