Zvezda u potrazi za boljim od sebe, ide - u Bugarsku!

Dok traju mečevi reprezentacija, neporaženi lider Superlige potražiće boljeg od sebe u komšiluku.

Fudbal 10.11.2015 | 14:40
Zvezda u potrazi za boljim od sebe, ide - u Bugarsku!

Posle 17 utakmica u Superligi, Crvena zvezda i dalje nema poraz.

Ima samo dva remija, julska.

Stoga, u klubu su odlučili da probaju da pronađu pravog takmaca u komšiluku. Trener Miodrag Božović povešće okrnjeni sastav na meč sa Ludogorecom u Bugarskoj. Termin – subota, 14. novembar, 15 časova.

"Na spisku putnika neće se naći Damir Kahriman, Marko Petković i Aleksandar Katai, kao ni Luka Jović, Vukašin Jovanović, Marko Grujić i Srđan Plavšić zbog obaveza u reprezentativnim selekcijama", piše na sajtu crveno-belih.

"A reprezentaciju 13. novembra u Ostravi očekuje prijateljska utakmica protiv Češke, dok mlada reprezentacija Srbije istog dana na stadionu 'Karađorđe' u Novom Sadu protiv Italije igra kvalifikacioni meč za plasman na Evropsko prvenstvo. Takođe, Vladimir Jovović će nastupiti sa selekciju Crne Gore".

S obzirom na to da će se povređeni Petar Orlandić treninzima ekipe pridružiti naredne nedelje, u Bugarsku će putovati i omladinci - golman Aleksandar Stanković i vezista Luka Adžić, kao i kadet Luka Ilić.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Nemanja Supić, Aleksandar Stanković.

Odbrambeni igrači: Aleksandar Luković, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Zoran Rendulić, Luis Ibanjez.

Igrači sredine terena: Saša Stojanović, Idan Vered, Bruno Matos, Nemanja Ahčin, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Slavoljub Srnić, Luka Adžić, Luka Ilić.

Napadači: Hugo Vieira, Predrag Sikimić.

Fudbaleri Crvene zvezde u Beograd se vraćaju u subotu nakon utakmice.

Komentari / 0

Ostavite komentar