Ноле: У мојој глави не постоје границе!

После финала у Паризу, победе над Ендијем Марејем (6:2, 6:4) и још једног обореног рекорда, сопственог од шест мастерс титула у сезони, Новак Ђоковић је  рекао да стално себе гура напред и да не зна за границу.

Тенис 10.11.2015 | 17:40
Ноле: У мојој глави не постоје границе!

После финала у Паризу, победе над Ендијем Марејем (6:2, 6:4) и још једног обореног рекорда, сопственог од шест мастерс титула у сезони, Новак Ђоковић је рекао да стално себе гура напред и да не зна за границу.

Можете ли да прокоментаришете изјаву Ги Форжеа који је рекао да сте тренутно много испред свих и да нико није близу вашег нивоа?

- То је нешто што годи мојим ушима сигурно. Сваки тенисер и спортиста уопште тежи да буде у позицији да је толико цењен и поштован, и да га сврставају у тако јединствену класу. Остављам другима да процењују како играм и где ми је место у историји. На мени је да сачувам посвећеност и приврженост тенису и овом начину живота. Уколико наставим овако да напредујем, мислим да и даље могу да померам границе.

Које сте то границе зацртали?

- Границе у мојој глави не постоје. Користим машту и способност да извучем најбоље из себе. Тренутно се осећам као младић и то много млађи него што јесам. Надам се да ћу имати још много година успеха.

После завршног Мастерса у Лондону, на ком игра најбољих осам тенисера ове сезоне, идете на одмор?

- Идем на неку тропску дестинацију сигурно, далеко од свега. јер је то нешто што ми је неопходно после овакве сезоне.

Имате ли у плану неко одређено место?

- Имам, али не могу о томе да причам. У сваком случају идем са породицом на тропску дестинацију.

Коментари / 0

Оставите коментар