Недјељни хороскоп од 9. до 15. новембра

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате.

Занимљивости 09.11.2015 | 17:53
Недјељни хороскоп од 9. до 15. новембра

ОВАН (21. 3. – 20. 4)

Посао – Изузетно повољан период за полагање испита, усавршавање и преквалификацију. Не пренагљујте са одлукама о новим пословима. Пуни сте енергије, хиперактивни. Размишљате о путовањима, а ускоро ћете их и реализовати. Креативност је наглашена, бавите се уметношћу. Не присећајте се конфликта из прошлости, окрените се будућности, звезде су вам наклоњене, што доказује Венера у вашем седмом пољу.

Љубав – Није прави час за емотивна рашчишћавања, јер Месец у седмом пољу не даје дугорочна решења. Партнер сматра да сте прејаки и не може да вас прати. Избегавајте сукоб са Лавовима и Стрелцима.

Здравље – Нервоза је саставни део ваше природе. Сви ватрени знаци су такви, а Овнови предњаче. Хоби ће вам смирити живце.

БИК (21. 4. – 21. 5)

Посао – Важан догађај вас испуњава оптимизмом, а знате шта сте све прошли да бисте то остварили. Мирно сачекајте недељу, две и успех је неминован. Пред вама су неочекиване погодности, искористите шансе, не будите инертни. Ипак, постоји опасност да многе ствари започнете, а ништа не окончате, па је пожељно да се сконцентришете и завршавате једно по једно.

Љубав – Водолије су као створене за вас. Односи са партнером су ексцентрични и тако ће бити док Меркур транзитира вашим седмим пољем. Избегавајте импулсивне реакције.

Здравље – Нерационално трошите енергију што доводи до исцрпљености, а тиме и до болести. Нађите златну средину.

БЛИЗАНЦИ (22. 5. – 21. 6)

Посао – Налазите се у периоду великих искушења и неугодности. То схватите као опомену и учите се стрпљењу. Знајте да време ради за вас, а Сатурн у семом пољу тражи суздржаност. Строго водите рачуна о новцу, постоји опасност од губитака. Избегавајте свако инвестирање, ако желите да се обезбедите за будућност, потребне су жртве. Окрените се духовним вредностима и дајте им предност над материјалним.

Љубав – Млађи припадници знака могу да уплове у брачне воде, а старијима од 30 година следе рашчишћавања у емотивном односу.

Здравље – Стомачне тегобе су хроничне природе и обратите на њих пажњу. Више практикујте физичке активности.

РАК (22. 6. – 22. 7)

Посао – Избегавајте сукобе на радном месту, који су последица личног незадовољства. Марс вам је у трећем пољу, па са особама у окружењу будите стрпљиви. Дефинитивно вам следе промене, јер сте схватили да се зарад квалитета морате нечега и одрећи. Тренутно вам је наглашен перфекционизам и никако да будете задовољни. Схватите да нико и ништа није савршено, па ни ви.

Љубав – Уколико сте у сталној вези, није вам лако, никако да се усагласите са партнером. Преосетљиви сте и незадовољни. Слободни Ракови маштају о идеалној љубави.

Здравље – Нервни систем је уздрман, многе одлуке које сада доносите испоставиће се као грешке. Више шетајте и напајајте мозак кисеоником.

ЛАВ (23. 7. – 22. 8)

Посао – Није идеално време да почињете нови посао, али до миле воље планирајте. Пожељно је да завршите заостале обавезе, Марс ускоро напушта ваше друго поље и олакшава ствари. Имате проблема у комуникацији, превише сте окренути себи и то прелази у аутодеструкцију. Нађите праву меру, то што имате осећај да вас други не разумеју, је резултет преокупације собом и повећане нарцисоидности.

Љубав – Са партнером се понашате погрешно, а није време за то. Емотивно реагујете кад је важно да будете разумни и обрнуто. Слободним Лавовима нова веза куца на врата.

Здравље – Могући су проблеми са жлездама и хормонима, као и повећање шећера у крви. Заборавите на слаткише.

ДЕВИЦА (23. 8. – 22. 9)

Посао – Свој део обавеза обављате готово перфектно, али осећате да сарадници не могу да вас прате. Зато избегавајте тимски рад док су у вашем знаку Марс и Јупитер. Ако је све на први поглед у најбољем реду, припремите се за проблеме. Будите опрезнији и не дозволите да победи оно што није по вашој вољи. Само са Раковима налазите заједнички језик, пробајте нешто од њих да научите.

Љубав – Са партнером сте у дивним односима. Предност дајете домаћој атмосфери и уживате у нежностима. Слободне Девице су пред новом везом.

Здравље – Појачана емотивност може довести до психосоматских болести, као и неконтролисано конзумирање хране.

ВАГА (23. 9. – 22. 10)

Посао – Пословна ситуација није сјајна. Разлог је пасивност и склоност да се ослањате на друге. Уместо што сањарите, почните да се бавите конкретнијим стварима, јер ваш владар Венера управо улази у Вагу и мења „правила игре“. Ових дана се осећате сходно друштву које вас окружује. Промените друштво па ће вам бити боље. Затворили сте се у свој фиктивни свет и у њему се добро сналазите, али време је да се суочите с реалношћу.

Љубав – Љубав захтева жртве. Цена је висока, па размишљате о томе да ли се исплати улагати у везу. Чим се укључи разум, ништа од страсти.

Здравље – Оптерећени сте страховима, повлачите се у себе. Активирају се хроничне болести.

ШКОРПИЈА (23. 10. – 22. 11)

Посао – Са оптимизмом гледате на пословну ситуацију. Многе Шкорпије очекују јавни наступ и унапређење. Финансијска ситуација се поправља. Неке препреке сте превазишли и идете даље. Проблеми су напокон иза вас, а пред вама путеви ка просперитету. Избегавајте надмено понашање. Уколико сте у нечему у праву, не набијајате то другима на нос, довољно је да то сами знате.

Љубав – Са партнером сте на истим таласним дужинама. Коначно добро функционишете. Слободне Шкорпије из прикрајка вребају Лав и Девица.

Здравље – Здравствени проблеми су последица претеривања. Меркур у вашем знаку указује на проблеме са дисајним органима.

СТРЕЛАЦ (23. 11. – 21. 12)

Посао – Могуће је пословно путовање и финансијски добитак. Реч је о започетим стварима, које успешно завршавате. Не планирајте нов посао ове недеље, док Марс не оде из коњункције са вашим владаром Јупитером и олакша ствари. Многи припадници знака почињу нов животни циклус и на то се привикавају. Волите промене, па вам то прија. Не страхујте унапред, будите стрпљивији и толерантнији, учите се стварима које нису у вашој природи.

Љубав – Само са Овном се разумете, иако на први поглед не изгледа тако. Одлично се употпуњујете, јер га спуштате на земљу. Од осталих знакова – што даље.

Здравље – Нервоза и болести органа за варење последица су лоших планетарних утицаја. Избегавајте калоричне намирнице и нервирање.

ЈАРАЦ (22. 12. – 20. 1)

Посао – Финансијска ситуација се поправља. Млад месец у Шкорпији 12. новембра даје вам нове шансе. Очекујете прилив новца, због чега сијате, комуницирате, али и непланирано трошите. Желите да се опустите и уживате у ситницама. Ове недеље настојте да радите ствари које сте готово заборавили. Лепо вам је, али спремите се на неугодне догађаје у породици, који вас могу избацити из равнотеже. Неко захтева више пажње, а ви другим стварима дајете приоритет.

Љубав – Са партнером су могући нагли изливи страсти. Ко би рекао да сте толико ватрени? Заправо, само надокнађујете пропуштено.

Здравље – Пошто сте склони разним видовима претеривања, пожељно је да будете умеренији. Жене су у овом периоду склоније трудноћи.

ВОДОЛИЈА (21. 1. – 19. 2)

Посао – Иако послови напредују, не значи да би требало да се опустите. Добра организација доноси већу зараду, финансијски добитак је везан са иностранством, а то се види кроз Венеру у вашем деветом пољу. Све држите под контролом. Сјајно се осећате и уживате у друштву особа које вас воле. Сконцентрисани сте на једно, па пропуштате друге, битне ствари. Добро је што имате приоритет, али нека то не буде једина обавеза.

Љубав – Партнера оптерећујете ситничавошћу. Очекујте сјајне догодовштине на плану љубави и секса.

Здравље – Окренути сте здрављу више него обично, хипохондрични сте, а ништа не предузимате да спречите неугодности. Контролишите исхрану.

РИБЕ (20. 2. – 20. 3)

Посао – Решења има више, али вам не падају на памет. Морате одлучније доносити одлуке. Сатурн у вашем пољу каријере захтева акцију. Не надајте се помоћи са стране. Многи припадници знака су у тоталном хаосу. Тренутак у коме се налазите захтева комплетну промену начина функционисања, а у проблему су они којима недостаје храброст. Ако вам се нешто понуди, добро размислите пре него што прихватите. Више радите на себи.

Љубав – Са партнером су могући конфликти због трачева са стране. Виши типови Рибе немају ових проблема, а код нижих су изражени. Не обраћајте пажњу на гласине.

Здравље – Могући су проблеми дисајних органа из психосоматских разлога или боравка у загушљивим просторијама.

Извор: Новости.рс

Коментари / 0

Оставите коментар