Nedjeljni horoskop od 9. do 15. novembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Zanimljivosti 09.11.2015 | 17:53
Nedjeljni horoskop od 9. do 15. novembra

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, usavršavanje i prekvalifikaciju. Ne prenagljujte sa odlukama o novim poslovima. Puni ste energije, hiperaktivni. Razmišljate o putovanjima, a uskoro ćete ih i realizovati. Kreativnost je naglašena, bavite se umetnošću. Ne prisećajte se konflikta iz prošlosti, okrenite se budućnosti, zvezde su vam naklonjene, što dokazuje Venera u vašem sedmom polju.

Ljubav – Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja, jer Mesec u sedmom polju ne daje dugoročna rešenja. Partner smatra da ste prejaki i ne može da vas prati. Izbegavajte sukob sa Lavovima i Strelcima.

Zdravlje – Nervoza je sastavni deo vaše prirode. Svi vatreni znaci su takvi, a Ovnovi prednjače. Hobi će vam smiriti živce.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Važan događaj vas ispunjava optimizmom, a znate šta ste sve prošli da biste to ostvarili. Mirno sačekajte nedelju, dve i uspeh je neminovan. Pred vama su neočekivane pogodnosti, iskoristite šanse, ne budite inertni. Ipak, postoji opasnost da mnoge stvari započnete, a ništa ne okončate, pa je poželjno da se skoncentrišete i završavate jedno po jedno.

Ljubav – Vodolije su kao stvorene za vas. Odnosi sa partnerom su ekscentrični i tako će biti dok Merkur tranzitira vašim sedmim poljem. Izbegavajte impulsivne reakcije.

Zdravlje – Neracionalno trošite energiju što dovodi do iscrpljenosti, a time i do bolesti. Nađite zlatnu sredinu.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Nalazite se u periodu velikih iskušenja i neugodnosti. To shvatite kao opomenu i učite se strpljenju. Znajte da vreme radi za vas, a Saturn u semom polju traži suzdržanost. Strogo vodite računa o novcu, postoji opasnost od gubitaka. Izbegavajte svako investiranje, ako želite da se obezbedite za budućnost, potrebne su žrtve. Okrenite se duhovnim vrednostima i dajte im prednost nad materijalnim.

Ljubav – Mlađi pripadnici znaka mogu da uplove u bračne vode, a starijima od 30 godina slede raščišćavanja u emotivnom odnosu.

Zdravlje – Stomačne tegobe su hronične prirode i obratite na njih pažnju. Više praktikujte fizičke aktivnosti.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Izbegavajte sukobe na radnom mestu, koji su posledica ličnog nezadovoljstva. Mars vam je u trećem polju, pa sa osobama u okruženju budite strpljivi. Definitivno vam slede promene, jer ste shvatili da se zarad kvaliteta morate nečega i odreći. Trenutno vam je naglašen perfekcionizam i nikako da budete zadovoljni. Shvatite da niko i ništa nije savršeno, pa ni vi.

Ljubav – Ukoliko ste u stalnoj vezi, nije vam lako, nikako da se usaglasite sa partnerom. Preosetljivi ste i nezadovoljni. Slobodni Rakovi maštaju o idealnoj ljubavi.

Zdravlje – Nervni sistem je uzdrman, mnoge odluke koje sada donosite ispostaviće se kao greške. Više šetajte i napajajte mozak kiseonikom.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Nije idealno vreme da počinjete novi posao, ali do mile volje planirajte. Poželjno je da završite zaostale obaveze, Mars uskoro napušta vaše drugo polje i olakšava stvari. Imate problema u komunikaciji, previše ste okrenuti sebi i to prelazi u autodestrukciju. Nađite pravu meru, to što imate osećaj da vas drugi ne razumeju, je rezultet preokupacije sobom i povećane narcisoidnosti.

Ljubav – Sa partnerom se ponašate pogrešno, a nije vreme za to. Emotivno reagujete kad je važno da budete razumni i obrnuto. Slobodnim Lavovima nova veza kuca na vrata.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žlezdama i hormonima, kao i povećanje šećera u krvi. Zaboravite na slatkiše.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Svoj deo obaveza obavljate gotovo perfektno, ali osećate da saradnici ne mogu da vas prate. Zato izbegavajte timski rad dok su u vašem znaku Mars i Jupiter. Ako je sve na prvi pogled u najboljem redu, pripremite se za probleme. Budite oprezniji i ne dozvolite da pobedi ono što nije po vašoj volji. Samo sa Rakovima nalazite zajednički jezik, probajte nešto od njih da naučite.

Ljubav – Sa partnerom ste u divnim odnosima. Prednost dajete domaćoj atmosferi i uživate u nežnostima. Slobodne Device su pred novom vezom.

Zdravlje – Pojačana emotivnost može dovesti do psihosomatskih bolesti, kao i nekontrolisano konzumiranje hrane.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Poslovna situacija nije sjajna. Razlog je pasivnost i sklonost da se oslanjate na druge. Umesto što sanjarite, počnite da se bavite konkretnijim stvarima, jer vaš vladar Venera upravo ulazi u Vagu i menja „pravila igre“. Ovih dana se osećate shodno društvu koje vas okružuje. Promenite društvo pa će vam biti bolje. Zatvorili ste se u svoj fiktivni svet i u njemu se dobro snalazite, ali vreme je da se suočite s realnošću.

Ljubav – Ljubav zahteva žrtve. Cena je visoka, pa razmišljate o tome da li se isplati ulagati u vezu. Čim se uključi razum, ništa od strasti.

Zdravlje – Opterećeni ste strahovima, povlačite se u sebe. Aktiviraju se hronične bolesti.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Sa optimizmom gledate na poslovnu situaciju. Mnoge Škorpije očekuju javni nastup i unapređenje. Finansijska situacija se popravlja. Neke prepreke ste prevazišli i idete dalje. Problemi su napokon iza vas, a pred vama putevi ka prosperitetu. Izbegavajte nadmeno ponašanje. Ukoliko ste u nečemu u pravu, ne nabijajate to drugima na nos, dovoljno je da to sami znate.

Ljubav – Sa partnerom ste na istim talasnim dužinama. Konačno dobro funkcionišete. Slobodne Škorpije iz prikrajka vrebaju Lav i Devica.

Zdravlje – Zdravstveni problemi su posledica preterivanja. Merkur u vašem znaku ukazuje na probleme sa disajnim organima.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Moguće je poslovno putovanje i finansijski dobitak. Reč je o započetim stvarima, koje uspešno završavate. Ne planirajte nov posao ove nedelje, dok Mars ne ode iz konjunkcije sa vašim vladarom Jupiterom i olakša stvari. Mnogi pripadnici znaka počinju nov životni ciklus i na to se privikavaju. Volite promene, pa vam to prija. Ne strahujte unapred, budite strpljiviji i tolerantniji, učite se stvarima koje nisu u vašoj prirodi.

Ljubav – Samo sa Ovnom se razumete, iako na prvi pogled ne izgleda tako. Odlično se upotpunjujete, jer ga spuštate na zemlju. Od ostalih znakova – što dalje.

Zdravlje – Nervoza i bolesti organa za varenje posledica su loših planetarnih uticaja. Izbegavajte kalorične namirnice i nerviranje.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Finansijska situacija se popravlja. Mlad mesec u Škorpiji 12. novembra daje vam nove šanse. Očekujete priliv novca, zbog čega sijate, komunicirate, ali i neplanirano trošite. Želite da se opustite i uživate u sitnicama. Ove nedelje nastojte da radite stvari koje ste gotovo zaboravili. Lepo vam je, ali spremite se na neugodne događaje u porodici, koji vas mogu izbaciti iz ravnoteže. Neko zahteva više pažnje, a vi drugim stvarima dajete prioritet.

Ljubav – Sa partnerom su mogući nagli izlivi strasti. Ko bi rekao da ste toliko vatreni? Zapravo, samo nadoknađujete propušteno.

Zdravlje – Pošto ste skloni raznim vidovima preterivanja, poželjno je da budete umereniji. Žene su u ovom periodu sklonije trudnoći.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Iako poslovi napreduju, ne znači da bi trebalo da se opustite. Dobra organizacija donosi veću zaradu, finansijski dobitak je vezan sa inostranstvom, a to se vidi kroz Veneru u vašem devetom polju. Sve držite pod kontrolom. Sjajno se osećate i uživate u društvu osoba koje vas vole. Skoncentrisani ste na jedno, pa propuštate druge, bitne stvari. Dobro je što imate prioritet, ali neka to ne bude jedina obaveza.

Ljubav – Partnera opterećujete sitničavošću. Očekujte sjajne dogodovštine na planu ljubavi i seksa.

Zdravlje – Okrenuti ste zdravlju više nego obično, hipohondrični ste, a ništa ne preduzimate da sprečite neugodnosti. Kontrolišite ishranu.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Rešenja ima više, ali vam ne padaju na pamet. Morate odlučnije donositi odluke. Saturn u vašem polju karijere zahteva akciju. Ne nadajte se pomoći sa strane. Mnogi pripadnici znaka su u totalnom haosu. Trenutak u kome se nalazite zahteva kompletnu promenu načina funkcionisanja, a u problemu su oni kojima nedostaje hrabrost. Ako vam se nešto ponudi, dobro razmislite pre nego što prihvatite. Više radite na sebi.

Ljubav – Sa partnerom su mogući konflikti zbog tračeva sa strane. Viši tipovi Ribe nemaju ovih problema, a kod nižih su izraženi. Ne obraćajte pažnju na glasine.

Zdravlje – Mogući su problemi disajnih organa iz psihosomatskih razloga ili boravka u zagušljivim prostorijama.

Izvor: Novosti.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar