Дуле: Можда Звездини навијачи стварно желе да се вратим! Још их боле порази!

Бивши тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић осврнуо се у интервјуу за радио "Слободна Европа" на скандирање навијача Црвене звезде у првом овосезонском вечитом дербију.

Кошарка 09.11.2015 | 23:00
Дуле: Можда Звездини навијачи стварно желе да се вратим! Још их боле порази!

Вујошевић је летос после турбулентног периода напустио клупу црно-белих, наследио га је Петар Божић, а "делије" су скандирале: "Дуле, врати се" и "Правда за Дулета".

"Па мислим да је то иронично и да њих још увек боли онолико пораза од Партизана док сам га ја водио. Можда стварно и желе да се вратим, да би евентуално тај неки скор ублажили. Јесте да су једне године били бољи, уз разноразне факторе, али много година су били и слабији", рекао је Вујошевић, између осталог, за радио "Слободна Европа".

Трофејни стручњак је додао и да је платио цену, али да иде подигнуте главе и осврнуо се на ситуацију у Партизану.

"Онолико колико кошта, а не кошта мало. Нисам направио никакве моралне грешке. С друге стране, жао ми је што то има своју скупу цену јер ми практично онемогућава да се бавим послом који волим. Ипак, клуб је опстао. Не бих ништа мењао. Стојим иза сваке речи коју сам изговорио", додао јеВујошевић, који је недавно напустио и функцију председника Спортског друштва.

"Овог момента је КК Партизан изгледа, као и остали клубови Спортског друштва, пристао на неку другоразредну улогу када је у питању Црвена звезда. Али добро... Људи долазе и пролазе", сматра Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар