Dule: Možda Zvezdini navijači stvarno žele da se vratim! Još ih bole porazi!

Bivši trener košarkaša Partizana Duško Vujošević osvrnuo se u intervjuu za radio "Slobodna Evropa" na skandiranje navijača Crvene zvezde u prvom ovosezonskom večitom derbiju.

Košarka 09.11.2015 | 23:00
Dule: Možda Zvezdini navijači stvarno žele da se vratim! Još ih bole porazi!

Vujošević je letos posle turbulentnog perioda napustio klupu crno-belih, nasledio ga je Petar Božić, a "delije" su skandirale: "Dule, vrati se" i "Pravda za Duleta".

"Pa mislim da je to ironično i da njih još uvek boli onoliko poraza od Partizana dok sam ga ja vodio. Možda stvarno i žele da se vratim, da bi eventualno taj neki skor ublažili. Jeste da su jedne godine bili bolji, uz raznorazne faktore, ali mnogo godina su bili i slabiji", rekao je Vujošević, između ostalog, za radio "Slobodna Evropa".

Trofejni stručnjak je dodao i da je platio cenu, ali da ide podignute glave i osvrnuo se na situaciju u Partizanu.

"Onoliko koliko košta, a ne košta malo. Nisam napravio nikakve moralne greške. S druge strane, žao mi je što to ima svoju skupu cenu jer mi praktično onemogućava da se bavim poslom koji volim. Ipak, klub je opstao. Ne bih ništa menjao. Stojim iza svake reči koju sam izgovorio", dodao jeVujošević, koji je nedavno napustio i funkciju predsednika Sportskog društva.

"Ovog momenta je KK Partizan izgleda, kao i ostali klubovi Sportskog društva, pristao na neku drugorazrednu ulogu kada je u pitanju Crvena zvezda. Ali dobro... Ljudi dolaze i prolaze", smatra Vujošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar