Михајловић: Погодио бих судију да сам то хтио!

Тренер Милана Синиша Михајловић рекао је да је његова екипа имала среће што је освојила бод на мечу са Аталантом.

Фудбал 09.11.2015 | 20:20
Михајловић: Погодио бих судију да сам то хтио!

Утакмица две екипе завршена је без победника и голова, а Михајловић истиче да росонери нису личили на екипу која је у прошлом колу победила Лацио.

"Срећни смо што смо уопште узели и бод, с обзиром да нисмо били иста екипа која је добила Лацио у прошлом колу."

Михајловић, који је у 88. минуту утакмице искључен због приговарања судији и шутирања флашице са водом, рекао је да није имао намеру да испровоцира судију, већ да је био изнервиран лошим издањем свог тима.

"Погрешио сам што сам шутнуо флашицу, али сам био изнервиран игром мог тима. Није ме изнервирао судија. Да сам хтео да га погодим флашицом, вероватно бих био прецизан", закључио је српски стручњак.

Српски стручњак не жели да тражи изговоре у недостатку повређених играча, али додаје да ће његовом тиму добро доћи репрезентативна пауза за опоравак.

"Не желим да тражим изговоре, али недостајао на је Бонавентура, Бертолачи и Алекс, који су једни од наших најбољих играча тренутно.Њихове замене нису играле много ове сезоне. Када не победиш, битно је да не изгубиш. Репрезентативна пауза ће нам помоћи да се неки повређени играчи опораве и да повратимо психичку и физичку енергију коју смо потрошили током тешког периода."

Милан се налази на ептом месту на табели са 20 бодова, док је Аталанта осма са два мање.

"Аталанта је играла веома добро и заслужила и више од бода, то је истина, док је нама први пут срећа помогла“, рекао је Михајловић.

Коментари / 0

Оставите коментар