Mihajlović: Pogodio bih sudiju da sam to htio!

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da je njegova ekipa imala sreće što je osvojila bod na meču sa Atalantom.

Fudbal 09.11.2015 | 20:20
Mihajlović: Pogodio bih sudiju da sam to htio!

Utakmica dve ekipe završena je bez pobednika i golova, a Mihajlović ističe da rosoneri nisu ličili na ekipu koja je u prošlom kolu pobedila Lacio.

"Srećni smo što smo uopšte uzeli i bod, s obzirom da nismo bili ista ekipa koja je dobila Lacio u prošlom kolu."

Mihajlović, koji je u 88. minutu utakmice isključen zbog prigovaranja sudiji i šutiranja flašice sa vodom, rekao je da nije imao nameru da isprovocira sudiju, već da je bio iznerviran lošim izdanjem svog tima.

"Pogrešio sam što sam šutnuo flašicu, ali sam bio iznerviran igrom mog tima. Nije me iznervirao sudija. Da sam hteo da ga pogodim flašicom, verovatno bih bio precizan", zaključio je srpski stručnjak.

Srpski stručnjak ne želi da traži izgovore u nedostatku povređenih igrača, ali dodaje da će njegovom timu dobro doći reprezentativna pauza za oporavak.

"Ne želim da tražim izgovore, ali nedostajao na je Bonaventura, Bertolači i Aleks, koji su jedni od naših najboljih igrača trenutno.Njihove zamene nisu igrale mnogo ove sezone. Kada ne pobediš, bitno je da ne izgubiš. Reprezentativna pauza će nam pomoći da se neki povređeni igrači oporave i da povratimo psihičku i fizičku energiju koju smo potrošili tokom teškog perioda."

Milan se nalazi na eptom mestu na tabeli sa 20 bodova, dok je Atalanta osma sa dva manje.

"Atalanta je igrala veoma dobro i zaslužila i više od boda, to je istina, dok je nama prvi put sreća pomogla“, rekao je Mihajlović.

Komentari / 0

Ostavite komentar