Друловић: Гробари, будите стрпљиви!

Тренер Партизана после ремија у Јагодини изјавио да је његовим играчима потребна свежина и истакао убеђење да ће екипа играти све боље.

Фудбал 09.11.2015 | 19:40
Друловић: Гробари, будите стрпљиви!

Још један неуспех ове сезоне у Суперлиги уписали су фудбалери Партизана у Јагодини. У последњем мечу 17. кола одиграли су 2:2 са последњепласираним тимом на табели.

Додуше, успели су црно-бели да избегну пораз пошто су на полувремену губили 0:2, а од 40. минута су играли са играчем мање због црвеног картона Петру Грбићу.

По завршетку меча Љубинко Друловић је позвао навијаче да буду стрпљиви када су у питању бољи резултати.

"Морамо да будемо стрпљиви, сигуран сам да ћемо бити све бољи. Овим играчима је потребна свежина, много је повређених играча који за ову екипу значе много, а не могу да нам помогну. Имамо много важне утакмице до краја полусезоне и надам се да ћемо предстојећу паузу добро искористити", рекао је Партизанов тренер пред камером ТВ Арена Спорт.

Друловић је, такође, похвалио играче за резултатски повратак у другом полувремену.

"Из првог ударца смо примили гол, што нам се често дешава. Тај пад концентрације... После смо изједначили и имали шансе да преокренемо. Нажалост, нисмо успели. Позитивна ствар је изједначење после 0:2 у првом полувремену и са играчем мање", оценио је Друловић.

За разлику од њега, тренер домаћег тима Миљојко Гошић био је разочаран наступом својих фудбалера у другом делу меча.

"Потражио бих одговор негде друго, јер рационалан одговор у овом тренутку не могу дати", рекао је тренер Јагодине на питање шта се то догодило његовом тиму по повратку са одмора.

"Не знам са чиме се ово граничи, са рационалним не. Ако треба да се створи оволико шанси, ја као тренер немам одогвор... Честитам играчима, али не знам да ли су били спутани од превелике жеље, да ли су се уплашили резултата и победе", није могао Гошић да се помири "само" са бодом.

Он је рекао да је од играча тражио да у другом полувремену нападну Партизан и увећају предност.

"Тражили смо да изађу, да помере одбрану напред, договро је био да нападнемо, да покушамо да дамо и трећи гол, али видели сте како се утакмица завршила. Потпуном драмом. Жалимо за три бода који би за нас били капитални. Није ово први пут да нам се дешава, било је овако и у Ивањици. Не знам шта нам недостаје, можда играчи који тактички знају шта треба да раде. Ми не можемо да наводимо играче џојстиком", разочаран је био Гошић, чија екипа и даље нема победу на домаћем терену ове сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар