Drulović: Grobari, budite strpljivi!

Trener Partizana posle remija u Jagodini izjavio da je njegovim igračima potrebna svežina i istakao ubeđenje da će ekipa igrati sve bolje.

Fudbal 09.11.2015 | 19:40
Drulović: Grobari, budite strpljivi!

Još jedan neuspeh ove sezone u Superligi upisali su fudbaleri Partizana u Jagodini. U poslednjem meču 17. kola odigrali su 2:2 sa poslednjeplasiranim timom na tabeli.

Doduše, uspeli su crno-beli da izbegnu poraz pošto su na poluvremenu gubili 0:2, a od 40. minuta su igrali sa igračem manje zbog crvenog kartona Petru Grbiću.

Po završetku meča Ljubinko Drulović je pozvao navijače da budu strpljivi kada su u pitanju bolji rezultati.

"Moramo da budemo strpljivi, siguran sam da ćemo biti sve bolji. Ovim igračima je potrebna svežina, mnogo je povređenih igrača koji za ovu ekipu znače mnogo, a ne mogu da nam pomognu. Imamo mnogo važne utakmice do kraja polusezone i nadam se da ćemo predstojeću pauzu dobro iskoristiti", rekao je Partizanov trener pred kamerom TV Arena Sport.

Drulović je, takođe, pohvalio igrače za rezultatski povratak u drugom poluvremenu.

"Iz prvog udarca smo primili gol, što nam se često dešava. Taj pad koncentracije... Posle smo izjednačili i imali šanse da preokrenemo. Nažalost, nismo uspeli. Pozitivna stvar je izjednačenje posle 0:2 u prvom poluvremenu i sa igračem manje", ocenio je Drulović.

Za razliku od njega, trener domaćeg tima Miljojko Gošić bio je razočaran nastupom svojih fudbalera u drugom delu meča.

"Potražio bih odgovor negde drugo, jer racionalan odgovor u ovom trenutku ne mogu dati", rekao je trener Jagodine na pitanje šta se to dogodilo njegovom timu po povratku sa odmora.

"Ne znam sa čime se ovo graniči, sa racionalnim ne. Ako treba da se stvori ovoliko šansi, ja kao trener nemam odogvor... Čestitam igračima, ali ne znam da li su bili sputani od prevelike želje, da li su se uplašili rezultata i pobede", nije mogao Gošić da se pomiri "samo" sa bodom.

On je rekao da je od igrača tražio da u drugom poluvremenu napadnu Partizan i uvećaju prednost.

"Tražili smo da izađu, da pomere odbranu napred, dogovro je bio da napadnemo, da pokušamo da damo i treći gol, ali videli ste kako se utakmica završila. Potpunom dramom. Žalimo za tri boda koji bi za nas bili kapitalni. Nije ovo prvi put da nam se dešava, bilo je ovako i u Ivanjici. Ne znam šta nam nedostaje, možda igrači koji taktički znaju šta treba da rade. Mi ne možemo da navodimo igrače džojstikom", razočaran je bio Gošić, čija ekipa i dalje nema pobedu na domaćem terenu ove sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar