Вилијамс слетјео и твитнуо, звездаши "одлепили"!

Један твит. Две речи. Талас оптимизма...

Кошарка 09.11.2015 | 18:40
Вилијамс слетјео и твитнуо, звездаши "одлепили"!

Један твит, две речи, много оптимизма!

Маркус Вилијамс, повратник у редове шампиона Србије Црвене звезде Телеком, на путу је ка Србији. На једном од аеродрома у Европи, улоговао се на Тwиттер налог и написао само:

"Белграде, Сербиа".

То је било довољно да га запљусне талас оптимизма, али и великих очекивања. Навијачи црвено-белих који прате свог љубимца на овој друштвеној мрежи реаговали су масовно, више од 120 пута "ритвитовали" и одговарали редом:

"Добро дошао", "wелцоме бацк", "...ака хоме", "гази муњо", "добро дошао кући, брате", а колико је "М-Вил" неопходан пољуљаном тиму Дејана Радоњића и колико се на његов повратак ишчекивало, можда најсликовитије сведочи један одговор на овај твит:

"Ђе си Вили пушка те убила".

Вилијамс је предводио црвено-беле до трипле круне прошле сезоне, али је у финалу плеј-офа са Партизаном прекршио многе кодексе и правила, користећи марихуану, због чега је суспендован и та казна престаће да важи последњег дана новембра.

Лоше игре екипе само су интензивирале преговоре са Вилијамсом, којег је Црвена звезда позвала "назад", бар до краја сезоне, али под условом да у Београд допутује што пре и 1. децембар сачека спреман и уигран са знатно другачијом поставом од оне коју је оставио у јуну.

Дакле, у понедељак у опреми, у сали.

Ако питате навијаче Звезде, то је довољан знак да ће ускоро све бити боље!

Коментари / 0

Оставите коментар