Vilijams sletjeo i tvitnuo, zvezdaši "odlepili"!

Jedan tvit. Dve reči. Talas optimizma...

Košarka 09.11.2015 | 18:40
Vilijams sletjeo i tvitnuo, zvezdaši "odlepili"!

Jedan tvit, dve reči, mnogo optimizma!

Markus Vilijams, povratnik u redove šampiona Srbije Crvene zvezde Telekom, na putu je ka Srbiji. Na jednom od aerodroma u Evropi, ulogovao se na Twitter nalog i napisao samo:

"Belgrade, Serbia".

To je bilo dovoljno da ga zapljusne talas optimizma, ali i velikih očekivanja. Navijači crveno-belih koji prate svog ljubimca na ovoj društvenoj mreži reagovali su masovno, više od 120 puta "ritvitovali" i odgovarali redom:

"Dobro došao", "welcome back", "...aka home", "gazi munjo", "dobro došao kući, brate", a koliko je "M-Vil" neophodan poljuljanom timu Dejana Radonjića i koliko se na njegov povratak iščekivalo, možda najslikovitije svedoči jedan odgovor na ovaj tvit:

"Đe si Vili puška te ubila".

Vilijams je predvodio crveno-bele do triple krune prošle sezone, ali je u finalu plej-ofa sa Partizanom prekršio mnoge kodekse i pravila, koristeći marihuanu, zbog čega je suspendovan i ta kazna prestaće da važi poslednjeg dana novembra.

Loše igre ekipe samo su intenzivirale pregovore sa Vilijamsom, kojeg je Crvena zvezda pozvala "nazad", bar do kraja sezone, ali pod uslovom da u Beograd doputuje što pre i 1. decembar sačeka spreman i uigran sa znatno drugačijom postavom od one koju je ostavio u junu.

Dakle, u ponedeljak u opremi, u sali.

Ako pitate navijače Zvezde, to je dovoljan znak da će uskoro sve biti bolje!

Komentari / 0

Ostavite komentar