Шта је капитен Лазић поручио навијачима Звезде...?

Верујте у нас! Бек Црвене звезде Телеком позива на стрпљење. "Све ће доћи на своје", поручује Лазић.

Кошарка 09.11.2015 | 16:40
Шта је капитен Лазић поручио навијачима Звезде...?

Лазић: Верујте у Звезду, све ће доћи на своје место

Кошаркаш Црвене звезде Бранко Лазић рекао је да екипа осећа умор после неколико напорних утакмица у кратком периоду, али да се нада да ће победом над МЗТ-ом у Скопљу преузети место лидера на табели АБА лиге.

"Биће све теже и теже јер је потрошња тима, уз проблеме које имамо, све већа. Без обзира на чињеницу да смо одиграли тежак меч против Фенербахчеа, амбиције су нам исте и желимо победу, која нас након пораза Будућности враћа на прво место на табели, што је крајњи циљ", рекао је Лазић за клупски сајт.

Бек црвено-белих је нагласио да ће екипа из Скопља бити веома мотивисана да направи изненађење против шампиона АБА лиге и Србије.

"МЗТ је добро састављена и укомпонована екипа. Сигурно це бити мотивисани да нас победе, због својих навијача, али и зато што им долази Црвена звезда", додао је Лазић и поручио да је потребно време како би тим бележио партије које сви очекују.

"Морам да се захвалим нашим навијачима на подршци и аплаузу на крају утакмице са Фенербахчеом. Поручујем им да имају стрпљења, верују у нас, и да ће временом, када се комплетирамо и уиграмо, све доћи на своје место", заклучио је капитен црвено-белих у одсуству повређеног Луке Митровића.

Утакмица 9. кола АБА лиге између МЗТ Скопља и Црвене звезде игра се у понедељак од 18 сати у спортском центру "Јане Сандански'.

Коментари / 0

Оставите коментар