Šta je kapiten Lazić poručio navijačima Zvezde...?

Verujte u nas! Bek Crvene zvezde Telekom poziva na strpljenje. "Sve će doći na svoje", poručuje Lazić.

Košarka 09.11.2015 | 16:40
Šta je kapiten Lazić poručio navijačima Zvezde...?

Lazić: Verujte u Zvezdu, sve će doći na svoje mesto

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da ekipa oseća umor posle nekoliko napornih utakmica u kratkom periodu, ali da se nada da će pobedom nad MZT-om u Skoplju preuzeti mesto lidera na tabeli ABA lige.

"Biće sve teže i teže jer je potrošnja tima, uz probleme koje imamo, sve veća. Bez obzira na činjenicu da smo odigrali težak meč protiv Fenerbahčea, ambicije su nam iste i želimo pobedu, koja nas nakon poraza Budućnosti vraća na prvo mesto na tabeli, što je krajnji cilj", rekao je Lazić za klupski sajt.

Bek crveno-belih je naglasio da će ekipa iz Skoplja biti veoma motivisana da napravi iznenađenje protiv šampiona ABA lige i Srbije.

"MZT je dobro sastavljena i ukomponovana ekipa. Sigurno ce biti motivisani da nas pobede, zbog svojih navijača, ali i zato što im dolazi Crvena zvezda", dodao je Lazić i poručio da je potrebno vreme kako bi tim beležio partije koje svi očekuju.

"Moram da se zahvalim našim navijačima na podršci i aplauzu na kraju utakmice sa Fenerbahčeom. Poručujem im da imaju strpljenja, veruju u nas, i da će vremenom, kada se kompletiramo i uigramo, sve doći na svoje mesto", zaklučio je kapiten crveno-belih u odsustvu povređenog Luke Mitrovića.

Utakmica 9. kola ABA lige između MZT Skoplja i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 sati u sportskom centru "Jane Sandanski'.

Komentari / 0

Ostavite komentar