Гавриловић није желио ДНК анализу

Ексклузивно откриће да Иван Гавриловић крије ванбрачну кћерку Андреу многе је шокирало, а мајка седмогодишње дјевојчице, Ксенија Тадић, отворила је душу и испричала шокантне детаље о својој вези с Иваном.

Србија 09.11.2015 | 09:20
Гавриловић није желио ДНК анализу

Изреволтирана ријечима његове супруге Марине, Ксенија тврди да Гавриловић од почетка зна да је он отац дјетета, али да не жели да је призна да не би морао да плаћа алиментацију.

"Иван је више пута видио кћерку. Посљедњи пут ми је рекао да више не смије да се виђа са њом јер се плаши да ће се заљубити у њу, а да не може да ми плаћа алиментацију. Он зна да наша кћерка има тешку болест, деформитет кичменог стуба, односно сколиозу. То значи да јој је кичма крива и да никако не смије да падне, нити да се повриједи јер то може бити кобно по њу. За коју годину ће морати бити оперисана, али ја нећу имати пара за операцију која кошта око 65.000 евра, а може да буде урађена само у Америци да би била успјешна јер тамо, умјесто шипке, у кичму уграђују плочице које омогућавају већу покретљивост. Ја сам незапослена и једва крпим крај с крајем. Раније сам молила Ивана да урадимо ДНК анализу и да подијелимо трошкове, што би нас изашло по 13.000 динара, али он није хтио ни да чује за то. Откад се Андреа родила, није јој купио ни чоколадну бананицу, а камоли да је неки новац дао за њу" - прича видно узнемирена Ксенија и објашњава како се упознала са Гавриловићем:

Први пут сам га видјела 1991. године. Тада сам ишла у Правнобиротехничку школу у Светогорској, а он је тамо долазио јер се дружио са мојом другарицом из одјељења. Годинама смо били само пријатељи и ја сам једина била уз њега када је имао проблема са Маријом Милошевић, која му је пријетила и није смио да изађе из куће.

Родитељима је тада рекао да једино моје позиве жели да прима. Он се послије тога оженио Марином, а наш нови сусрет десио се током снимања једне емисије на Пинку 2007. године. Тада смо обновили контакт и једном смо имали сексуални однос, када је наша кћерка и зачета.

Он је тада био у процесу развода јер ми је сам признао да је поднио захтјев за развод, што значи да никада нисам била његова љубавница. Он и Марина нису били заједно када смо имали однос. Да сам трудна сазнала сам у петом мјесецу трудноће и тада је почео мој пакао.

Мени је говорио једну, а Марини сасвим другу причу јер је велики лицемјер и кукавица. Ја сам одлазила и у његову породичну кућу на Звездари пошто његови родитељи знају за мене и рекао им је да мноме хоће да се ожени када се разведе од Марине.

Прије пет година сам одвела Андреу код њега, тада је имала двије године. Прво га је гурала десетак минута, а онда је почела да се мази са њим. Тада ју је посљедњи пут видио.

Да се разумијемо, ја сада имам свог човјека за кога ћу да се удам и он мене као мушкарац не занима! Само желим да помогнем нашој кћерки Андреи, која ће морати на операцију за коју годину.

Ја сам оперисала тумор на кожи и сада страхујем да имам рак дојке, али од њега не тражим помоћ за себе, него за његову кћерку, која иде у први разред, а не смије да ради вјежбе на часу физичког.

Ксенија додаје и да је посебно љута на Марину, која је изјавила да она не зна ни ко је отац њеног сина:

"Ја нисам тиква без коријена, радила сам на дјечјој клиници у Тиршовој у рачуноводству, мајка ми је била новинар на Радију 202, а отац је радио у НИН-у. А гдје је радила та Марина, у бутику "Гајић" као шнајдерка! Размишљала сам да је тужим за такве неистине јер је клеветала моје друго дијете, а ја сам била у браку са тим човјеком, који је 4. јуна преминуо од галопирајућег рака грла. Ми смо се одавно развели и мој син сада има 13 година. Ја нисам лака жена, нити сам икада била. Дјеца нису ни за шта крива и она не могу да бирају родитеље", завршава Ксенија.

Извор: Прес

Коментари / 0

Оставите коментар