Gavrilović nije želio DNK analizu

Ekskluzivno otkriće da Ivan Gavrilović krije vanbračnu kćerku Andreu mnoge je šokiralo, a majka sedmogodišnje djevojčice, Ksenija Tadić, otvorila je dušu i ispričala šokantne detalje o svojoj vezi s Ivanom.

Srbija 09.11.2015 | 09:20
Gavrilović nije želio DNK analizu

Izrevoltirana riječima njegove supruge Marine, Ksenija tvrdi da Gavrilović od početka zna da je on otac djeteta, ali da ne želi da je prizna da ne bi morao da plaća alimentaciju.

"Ivan je više puta vidio kćerku. Posljednji put mi je rekao da više ne smije da se viđa sa njom jer se plaši da će se zaljubiti u nju, a da ne može da mi plaća alimentaciju. On zna da naša kćerka ima tešku bolest, deformitet kičmenog stuba, odnosno skoliozu. To znači da joj je kičma kriva i da nikako ne smije da padne, niti da se povrijedi jer to može biti kobno po nju. Za koju godinu će morati biti operisana, ali ja neću imati para za operaciju koja košta oko 65.000 evra, a može da bude urađena samo u Americi da bi bila uspješna jer tamo, umjesto šipke, u kičmu ugrađuju pločice koje omogućavaju veću pokretljivost. Ja sam nezaposlena i jedva krpim kraj s krajem. Ranije sam molila Ivana da uradimo DNK analizu i da podijelimo troškove, što bi nas izašlo po 13.000 dinara, ali on nije htio ni da čuje za to. Otkad se Andrea rodila, nije joj kupio ni čokoladnu bananicu, a kamoli da je neki novac dao za nju" - priča vidno uznemirena Ksenija i objašnjava kako se upoznala sa Gavrilovićem:

Prvi put sam ga vidjela 1991. godine. Tada sam išla u Pravnobirotehničku školu u Svetogorskoj, a on je tamo dolazio jer se družio sa mojom drugaricom iz odjeljenja. Godinama smo bili samo prijatelji i ja sam jedina bila uz njega kada je imao problema sa Marijom Milošević, koja mu je prijetila i nije smio da izađe iz kuće.

Roditeljima je tada rekao da jedino moje pozive želi da prima. On se poslije toga oženio Marinom, a naš novi susret desio se tokom snimanja jedne emisije na Pinku 2007. godine. Tada smo obnovili kontakt i jednom smo imali seksualni odnos, kada je naša kćerka i začeta.

On je tada bio u procesu razvoda jer mi je sam priznao da je podnio zahtjev za razvod, što znači da nikada nisam bila njegova ljubavnica. On i Marina nisu bili zajedno kada smo imali odnos. Da sam trudna saznala sam u petom mjesecu trudnoće i tada je počeo moj pakao.

Meni je govorio jednu, a Marini sasvim drugu priču jer je veliki licemjer i kukavica. Ja sam odlazila i u njegovu porodičnu kuću na Zvezdari pošto njegovi roditelji znaju za mene i rekao im je da mnome hoće da se oženi kada se razvede od Marine.

Prije pet godina sam odvela Andreu kod njega, tada je imala dvije godine. Prvo ga je gurala desetak minuta, a onda je počela da se mazi sa njim. Tada ju je posljednji put vidio.

Da se razumijemo, ja sada imam svog čovjeka za koga ću da se udam i on mene kao muškarac ne zanima! Samo želim da pomognem našoj kćerki Andrei, koja će morati na operaciju za koju godinu.

Ja sam operisala tumor na koži i sada strahujem da imam rak dojke, ali od njega ne tražim pomoć za sebe, nego za njegovu kćerku, koja ide u prvi razred, a ne smije da radi vježbe na času fizičkog.

Ksenija dodaje i da je posebno ljuta na Marinu, koja je izjavila da ona ne zna ni ko je otac njenog sina:

"Ja nisam tikva bez korijena, radila sam na dječjoj klinici u Tiršovoj u računovodstvu, majka mi je bila novinar na Radiju 202, a otac je radio u NIN-u. A gdje je radila ta Marina, u butiku "Gajić" kao šnajderka! Razmišljala sam da je tužim za takve neistine jer je klevetala moje drugo dijete, a ja sam bila u braku sa tim čovjekom, koji je 4. juna preminuo od galopirajućeg raka grla. Mi smo se odavno razveli i moj sin sada ima 13 godina. Ja nisam laka žena, niti sam ikada bila. Djeca nisu ni za šta kriva i ona ne mogu da biraju roditelje", završava Ksenija.

Izvor: Pres

Komentari / 0

Ostavite komentar