Рушење Вучића је у току, али се боримо

Рушење Александра Вучића је у току, јер многим великим силама не одговара да Србија буде стабилна и чврста земља и да има јаког премијера, али на нама је да се изборимо да до тога не дође, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин.

Србија 08.11.2015 | 19:54
Рушење Вучића је у току, али се боримо

Вулин је у изјави за ТВ Пинк навео да је економска агресија Хрватске на Србију заустављена без иједног испаљеног метка, да је Србија, према извештајима светске Светске банке на Дуинг биyнис листи остварила највећи скок и постала добро место за привлачење страних инвестиција, да је незапосленост пала са 25 одсто на 17,9 одсто, да је дефицит пао испод шест одсто, а да се наредне очекује да буде испод три одсто...

"Све ово не би било могуће да није јасне и озбиљне политичке стабилности којом не може да се похвали ниједна друга земља у региону, у којима су сукоби готово свакодневна ствар. То ништа не би могло да буде могуће да немамо чврсту већину и да немамо јаког премијера" - рекао је Вулин.

Према његовим речима, то је разлог зашто многим великим силама не одговара јак премијер Србије и Србија као стабилна и чврста земља.

"Рушење Александра Вучића јесте у току, али на нама је да се изборимо да до тога не дође. Неки као да хоће да кажу да Србија не сме да има јаког премијера. Србија се изборила за јаког премијера и за политичку стабилност и тако ће и остати" - поручио је Вулин

Вулин: Ружићев чин није политика, већ лична мржња

Вулин је констатовао да, уколико неко јавно објави фотографију са човеком који се прославио вређајући председника владе и шефа владајуће коалиције, то треба и да објасни.

"Можете то да радите, али немојте да радите из удобне позиције потпредседника владајуће странке. Одете у опозицију, па онда радите и понашате се како мислите да треба, а да нисте ни у каквој вези са владајућом коалицијом" - рекао је Вулин.

Он је поручио да "то није чак ни политика, већ лична мржња, а СПС би морао да се определи према човеку који шири управо личну мржњу". Вулин је додао и да би, када би потпредседник Покрета социјалиста рекао или урадио нешто попут Ружића, то морао да објасни и напусти странку "или то уопште не би ни рекао".

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Постено

08.11.2015 14:59

Ја се само бојим да Вуциц не заврси (Недај бозе ) као Дјиндјиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

модран бих

08.11.2015 15:06

Глупост он је ок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

08.11.2015 15:16

Ма Србија разбија колико јој добро иде. Плате су им мање него код нас, а роба широке потрошње скупља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јасмина

08.11.2015 15:53

Вулине , прицас глупости, ко це га русити,они који су га довели,је ли!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

08.11.2015 15:55

Почели и они као наш Баја Милорад Додик, умишљати да их велике силе хоче да сруше. Надам се да Вулину савјет није дао Милорад Додик, јер и њега ево 10 година руше унутрашњи и спољњи непријатељи, на челу са ЕУ и Америком. По свему судећи да су послушали Бају, и своје проблеме у Србији, покушавају којекаквим завјерама да народу баце прашину у очи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Собаја

08.11.2015 15:59

Па и Додика русе наводни страни плаценици које јос нико не зна нити их је видио,а док се такве бајке пустају да се народ забрине,Р.Српска фактицки нема привреду,највеци успјех је кредит о који никако да додје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтец

08.11.2015 16:04

Овај из гузице вири Вуцицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако треба,

08.11.2015 16:30

Вуциц је најаци лидер у окрузењу и на њега могу да се угледају многи политицари. Зато све цеститке за врсног водју Александра Вуцица.

Name

Посматрач

09.11.2015 03:26

Тешко оном кога Вулин брани. Сви су отишли на ђубриште историје!

ОДГОВОРИТЕ