Rušenje Vučića je u toku, ali se borimo

Rušenje Aleksandra Vučića je u toku, jer mnogim velikim silama ne odgovara da Srbija bude stabilna i čvrsta zemlja i da ima jakog premijera, ali na nama je da se izborimo da do toga ne dođe, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

Srbija 08.11.2015 | 19:54
Rušenje Vučića je u toku, ali se borimo

Vulin je u izjavi za TV Pink naveo da je ekonomska agresija Hrvatske na Srbiju zaustavljena bez ijednog ispaljenog metka, da je Srbija, prema izveštajima svetske Svetske banke na Duing biynis listi ostvarila najveći skok i postala dobro mesto za privlačenje stranih investicija, da je nezaposlenost pala sa 25 odsto na 17,9 odsto, da je deficit pao ispod šest odsto, a da se naredne očekuje da bude ispod tri odsto...

"Sve ovo ne bi bilo moguće da nije jasne i ozbiljne političke stabilnosti kojom ne može da se pohvali nijedna druga zemlja u regionu, u kojima su sukobi gotovo svakodnevna stvar. To ništa ne bi moglo da bude moguće da nemamo čvrstu većinu i da nemamo jakog premijera" - rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, to je razlog zašto mnogim velikim silama ne odgovara jak premijer Srbije i Srbija kao stabilna i čvrsta zemlja.

"Rušenje Aleksandra Vučića jeste u toku, ali na nama je da se izborimo da do toga ne dođe. Neki kao da hoće da kažu da Srbija ne sme da ima jakog premijera. Srbija se izborila za jakog premijera i za političku stabilnost i tako će i ostati" - poručio je Vulin

Vulin: Ružićev čin nije politika, već lična mržnja

Vulin je konstatovao da, ukoliko neko javno objavi fotografiju sa čovekom koji se proslavio vređajući predsednika vlade i šefa vladajuće koalicije, to treba i da objasni.

"Možete to da radite, ali nemojte da radite iz udobne pozicije potpredsednika vladajuće stranke. Odete u opoziciju, pa onda radite i ponašate se kako mislite da treba, a da niste ni u kakvoj vezi sa vladajućom koalicijom" - rekao je Vulin.

On je poručio da "to nije čak ni politika, već lična mržnja, a SPS bi morao da se opredeli prema čoveku koji širi upravo ličnu mržnju". Vulin je dodao i da bi, kada bi potpredsednik Pokreta socijalista rekao ili uradio nešto poput Ružića, to morao da objasni i napusti stranku "ili to uopšte ne bi ni rekao".

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Posteno

08.11.2015 14:59

Ja se samo bojim da Vucic ne zavrsi (Nedaj boze ) kao Djindjic

ODGOVORITE
Name

modran bih

08.11.2015 15:06

Glupost on je ok.

ODGOVORITE
Name

rade

08.11.2015 15:16

Ma Srbija razbija koliko joj dobro ide. Plate su im manje nego kod nas, a roba široke potrošnje skuplja.

ODGOVORITE
Name

jasmina

08.11.2015 15:53

Vuline , pricas gluposti, ko ce ga rusiti,oni koji su ga doveli,je li!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Milojko

08.11.2015 15:55

Počeli i oni kao naš Baja Milorad Dodik, umišljati da ih velike sile hoče da sruše. Nadam se da Vulinu savjet nije dao Milorad Dodik, jer i njega evo 10 godina ruše unutrašnji i spoljnji neprijatelji, na čelu sa EU i Amerikom. Po svemu sudeći da su poslušali Baju, i svoje probleme u Srbiji, pokušavaju kojekakvim zavjerama da narodu bace prašinu u oči.

ODGOVORITE
Name

Sobaja

08.11.2015 15:59

Pa i Dodika ruse navodni strani placenici koje jos niko ne zna niti ih je vidio,a dok se takve bajke pustaju da se narod zabrine,R.Srpska fakticki nema privredu,najveci uspjeh je kredit o koji nikako da dodje.

ODGOVORITE
Name

altec

08.11.2015 16:04

Ovaj iz guzice viri Vucicu.

ODGOVORITE
Name

tako treba,

08.11.2015 16:30

Vucic je najaci lider u okruzenju i na njega mogu da se ugledaju mnogi politicari. Zato sve cestitke za vrsnog vodju Aleksandra Vucica.

Name

Посматрач

09.11.2015 03:26

Тешко оном кога Вулин брани. Сви су отишли на ђубриште историје!

ODGOVORITE