Аца Лукас: Плакао сам и дан и ноћ

Више нисам непослушан, смирио сам се. Ево, доктори су за то да не идем на операцију, и ја сам послушао. Иако сам се баш напатио, каже популарни фолкер.

Србија 08.11.2015 | 10:02
Аца Лукас: Плакао сам и дан и ноћ

"Кичма је како-тако. Мало је боље, јер до пре неколико недеља нисам могао да мрднем и плакао сам цео дан и ноћ. Ништа није могло да ми помогне. Сада идем на акупунктуру, више се крећем, и то би требало да ми помогне" - каже фолкер Аца Лукас, који је прошле недеље одржао још један рођендански концерт у Арени, где су сви приметили да је био мало спорији на сцени, да због кичме није смео да игра као што је навикао. Свеједно каже да је задовољан концертом.

"За мене границе не постоје. Уживам, певам, радим оно што волим" - каже Аца за “Блиц”. Он је, после бурног периода, поново са супругом Соњом нашао мир и спокој у браку. Као један од разлога за развод наводи и тај што се Соња понекад превише мешала у његов посао и одлуке.

"Генерално, Соња се не меша у мој посао, као ни ја у њен. Више се саветујемо око приватних ствари, она много боље зна да препозна људе који су око мене, него ја. Ето, око пријатеља ме саветује.

А док смо с њим ћаскали на снимању једне емисије, приметили смо да девојке врло често прилазе да се фотографишу с њим. Да ли се боји да ће Соња бити љубоморна или је он љубоморан тип?

"Уопште нисам љубоморан. Соња и те како јесте!"

Албум у фебруару

- Снимио сам две песме које ћу издати као синглове, а албум излази у фебруару - открива Аца за „Блиц“ и додаје да ће и даље за своје рођендане да прави концерте. - Било у Арени или на другом месту, одржаћу концерте, јер шта замислим, то и урадим.

(Блиц онлине)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Алан Форд

08.11.2015 09:44

Може ли неко да ми каже ко је овај лик. Радо бих му поклонио шампон за косу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То је тај

08.11.2015 11:44

Овај лик мозе да купи тебе и да ти плати образовање као и да купи целу фабрику схампона... Један од постенијих људи који је постено стекао све сто има, свидјало се то теби или не!!!

Name

ММФ

08.11.2015 14:13

Брудер овај лик је наркоман и коцкар,а за друге информација он не мозе да купи никога.

Name

ВРС РВИ

08.11.2015 15:32

Не може он ништа купити, све је дао на "бјело" и коцку. Е да, забоље ме што је плакао.

Name

није битно

08.11.2015 12:31

Свако своју косу пере и носи како зели цисту или прљаву, а свако испред свог прага нек поцисти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

08.11.2015 18:43

Ако је платио порез,добар је цовјек.Позељела бих му да не цмиздри.