Aca Lukas: Plakao sam i dan i noć

Više nisam neposlušan, smirio sam se. Evo, doktori su za to da ne idem na operaciju, i ja sam poslušao. Iako sam se baš napatio, kaže popularni folker.

Srbija 08.11.2015 | 10:02
Aca Lukas: Plakao sam i dan i noć

"Kičma je kako-tako. Malo je bolje, jer do pre nekoliko nedelja nisam mogao da mrdnem i plakao sam ceo dan i noć. Ništa nije moglo da mi pomogne. Sada idem na akupunkturu, više se krećem, i to bi trebalo da mi pomogne" - kaže folker Aca Lukas, koji je prošle nedelje održao još jedan rođendanski koncert u Areni, gde su svi primetili da je bio malo sporiji na sceni, da zbog kičme nije smeo da igra kao što je navikao. Svejedno kaže da je zadovoljan koncertom.

"Za mene granice ne postoje. Uživam, pevam, radim ono što volim" - kaže Aca za “Blic”. On je, posle burnog perioda, ponovo sa suprugom Sonjom našao mir i spokoj u braku. Kao jedan od razloga za razvod navodi i taj što se Sonja ponekad previše mešala u njegov posao i odluke.

"Generalno, Sonja se ne meša u moj posao, kao ni ja u njen. Više se savetujemo oko privatnih stvari, ona mnogo bolje zna da prepozna ljude koji su oko mene, nego ja. Eto, oko prijatelja me savetuje.

A dok smo s njim ćaskali na snimanju jedne emisije, primetili smo da devojke vrlo često prilaze da se fotografišu s njim. Da li se boji da će Sonja biti ljubomorna ili je on ljubomoran tip?

"Uopšte nisam ljubomoran. Sonja i te kako jeste!"

Album u februaru

- Snimio sam dve pesme koje ću izdati kao singlove, a album izlazi u februaru - otkriva Aca za „Blic“ i dodaje da će i dalje za svoje rođendane da pravi koncerte. - Bilo u Areni ili na drugom mestu, održaću koncerte, jer šta zamislim, to i uradim.

(Blic online)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

08.11.2015 09:44

Može li neko da mi kaže ko je ovaj lik. Rado bih mu poklonio šampon za kosu.

ODGOVORITE
Name

To je taj

08.11.2015 11:44

Ovaj lik moze da kupi tebe i da ti plati obrazovanje kao i da kupi celu fabriku shampona... Jedan od postenijih ljudi koji je posteno stekao sve sto ima, svidjalo se to tebi ili ne!!!

Name

MMF

08.11.2015 14:13

Bruder ovaj lik je narkoman i kockar,a za druge informacija on ne moze da kupi nikoga.

Name

VRS RVI

08.11.2015 15:32

Ne može on ništa kupiti, sve je dao na "bjelo" i kocku. E da, zabolje me što je plakao.

Name

nije bitno

08.11.2015 12:31

Svako svoju kosu pere i nosi kako zeli cistu ili prljavu, a svako ispred svog praga nek pocisti...

ODGOVORITE
Name

haha

08.11.2015 18:43

Ako je platio porez,dobar je covjek.Pozeljela bih mu da ne cmizdri.