Звезда фалсификовала Рајковићев потпис?!

Нови скандал на помолу...!

Фудбал 08.11.2015 | 11:20
Звезда фалсификовала Рајковићев потпис?!

Таман када навијачи Црвене звезде помисле да је "коначно кренуло", стварност их сурово демантује.

Црвено-бели ове сезоне бележе сјајне резултате у домаћем првенству и делује да су никад раније ближи титулу националног првака, међутим, после најновијих сазнања до којих је дошао лист Ало, све то поново би могло да буде узалуд.

После сезоне паузе на европској сцени, Звезда би поново могла да буде суспендована, овај пут и на дуже него претходни, пише београдски лист.

Наводно, руководство црвено-белих фалсификовало је потпис доскорашњег голмана Предрага Рајковића на договор о репрограму дуга, који је било потребно послати у УЕФА, да би клуб прошао редовну контролу на путу ка добијању евро-лиценце.

"Ништа нисам потписао. Како је могуће да потпишем нешто када сам у Тел Авиву?", изјавио је Рајковић за Ало.

Некадашњем капитену, сада голману Макабија, Звезда незванично дугује 50.000 евра.

"Договор је био да ми клуб исплати део новца до 15. септембра или 15. октобра, не сећам се. Половину тад, а половину касније. Они то нису испоштовали, а ја због тога нисам пристао ни на какав репрограм дуга и нисам хтео да потпишем никакве папире. До договора, једноставно, није дошло", објаснио је Рајковић и додао:

"Никада нисам хтео да правим проблеме клубу, хтео сам да се договоримо око свега, али нема ништа од тога када они нису испоштовали договорено".

Генерални директор у оставци, Звездан Терзић, рекао је да је репрограм "можда потписао Рајковићев отац", док је председник црвено-белих Светозар Мијаиловић одбацио тврдње о фалсификовању потписа.

"Таман посла да би неко то урадио. Све је урађено споразумно. Та документа су доступна, с тим што ми не можемо да их објавимо јер садрже плате и уговорне одредбе које су поверљивог карактера", рекао је Мијаиловић за Ало.

Коментари / 0

Оставите коментар