Zvezda falsifikovala Rajkovićev potpis?!

Novi skandal na pomolu...!

Fudbal 08.11.2015 | 11:20
Zvezda falsifikovala Rajkovićev potpis?!

Taman kada navijači Crvene zvezde pomisle da je "konačno krenulo", stvarnost ih surovo demantuje.

Crveno-beli ove sezone beleže sjajne rezultate u domaćem prvenstvu i deluje da su nikad ranije bliži titulu nacionalnog prvaka, međutim, posle najnovijih saznanja do kojih je došao list Alo, sve to ponovo bi moglo da bude uzalud.

Posle sezone pauze na evropskoj sceni, Zvezda bi ponovo mogla da bude suspendovana, ovaj put i na duže nego prethodni, piše beogradski list.

Navodno, rukovodstvo crveno-belih falsifikovalo je potpis doskorašnjeg golmana Predraga Rajkovića na dogovor o reprogramu duga, koji je bilo potrebno poslati u UEFA, da bi klub prošao redovnu kontrolu na putu ka dobijanju evro-licence.

"Ništa nisam potpisao. Kako je moguće da potpišem nešto kada sam u Tel Avivu?", izjavio je Rajković za Alo.

Nekadašnjem kapitenu, sada golmanu Makabija, Zvezda nezvanično duguje 50.000 evra.

"Dogovor je bio da mi klub isplati deo novca do 15. septembra ili 15. oktobra, ne sećam se. Polovinu tad, a polovinu kasnije. Oni to nisu ispoštovali, a ja zbog toga nisam pristao ni na kakav reprogram duga i nisam hteo da potpišem nikakve papire. Do dogovora, jednostavno, nije došlo", objasnio je Rajković i dodao:

"Nikada nisam hteo da pravim probleme klubu, hteo sam da se dogovorimo oko svega, ali nema ništa od toga kada oni nisu ispoštovali dogovoreno".

Generalni direktor u ostavci, Zvezdan Terzić, rekao je da je reprogram "možda potpisao Rajkovićev otac", dok je predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović odbacio tvrdnje o falsifikovanju potpisa.

"Taman posla da bi neko to uradio. Sve je urađeno sporazumno. Ta dokumenta su dostupna, s tim što mi ne možemo da ih objavimo jer sadrže plate i ugovorne odredbe koje su poverljivog karaktera", rekao je Mijailović za Alo.

Komentari / 0

Ostavite komentar