Маркус враћа магију Звезди! Стиже у понедељак!

Кошаркаш Маркус Вилијамс појачаће Црвену звезду, што ће бити велика ињекција самопоуздања екипи након серије лоших резултата у Евролиги.

Кошарка 08.11.2015 | 09:00
Маркус враћа магију Звезди! Стиже у понедељак!

Како сазнаје "Блиц", долазак Американца у Београд очекује се у понедељак, када ће се прикључити екипи на тренинзима, али ће до његовог учешћа на утакмицама чекати до децембра, када ће истећи суспензија због коришћења марихуане.

Снови навијача Црвене звезде постаће јава. Плејмејкер чије су невероватне асистенције одушевљавале љубитеље кошарке у прошлој сезони, најуспешнијој у историји клуба, вратиће се на Мали Калемегдан.

Американац је, подсећамо, био позитиван на тесту на марихуану, после ког је ФИБА из Беча послала допис о суспензији, која ће ускоро истећи.

Због ситуације у коју је Вилијамс себе довео, нови трансфер је реализован по диктатку српског и АБА шампиона. Интересантно је да се Вилијамс није жалио на резултате допинг теста, а нађено му је 950 нанограма ТХЦ у крви. Иначе, ФИБА је због учесталости употребе марихуане америчких кошаркаша померила дозвољену границу количине супстанце течности у крви са 30 нанограма ТХЦ на 120, а Маркус је имао осам пута више. Колико му је Звезда недостајала, довољно говори његова честа активност на Твитеру када прати мечеве црвено-белих, што није чинио када је одлазио из других клубова.

Коментари / 0

Оставите коментар